|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() שלום רב
רציתי לשאול עם משיהו מכיר או עובד בתוכנית כזאת ? אני יסביר . אני מתאמן כחצי שנה בשיטה של סטים 12 10 8 6 עם משקל עולה ובגלל הזמן הרב שאני מבצע אותה בקשיתי מהמדריך בחדר הכושר לתת לי תוכנית אחרת לעליה במסה. הוא רוצה לכתוב לי תוכנית שעובדת בשיטה של פרמידה עולה ויורדת כלומר סט 12 10 8 6 כשמעלים משקל בכל סט אבל מיד לאחר מכן ממשיכים ב- 8 10 12 כשבכל סט מורידים משקל - להזכיר ביקשתי ממנו תוכנית למסה (ניפוח השרירים). השאלה שלי היא כזאת : 1- האם משיהו מכיר או עובד בתוכנית הזאת ואם היא באמת טובה ? (לא רוצה לקרוע את עצמי חודשים ולגלות שהיא לא נותנת כלום). 2 - בדיוק עכשיו אני מתחיל להתקדם במשקלים שאני מרים בתוכנית הנוכחית אבל אני הרבה זמן עושה אותה , מה לעשות ? אנא עיזרו לי ?!?!
![]() |
#2 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() עם אתה אוהב את התוצאות ורואים תוצאות עם התוכנית שיש לך אז למה להחליף (?)
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() אני חשבתי שבגלל שזה הרבה זמן צריך להחליף , לא ?
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|