|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר קישורים לכמה תרגילי בטן?
אני רוצה לשריר הבטן העליונה ולשרירי הבטן התחונה ולבטן האמצעית או איך שלא קוראים לזה וגם לגב תחתון (כי הבנתי שהוא איכשהו גם קשור לבטן). אל תתחילו לרשום לי שאין דבר כזה בטן תחתונה ועליונה, את זה אני יודע, אבל יש שרירים שעובדים על השרירים התחתונים והעליונים לפי מה שהבנתי. בכל מקרה, אני אשמח לתרגילים טובים וגם לתמונות של איך לעשותם. :-) רועי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.exrx.net/Lists/ExList/Wai...l#anchor172895
יש פה באתר הזה דיי הרבה תרגילים שאתה יכול לבצע לבטן... ויש שם גם תרגילים לכל השרירים, ולא רק לבטן. בהצלחה ![]()
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חבל אפילו להתחיל לסביר שוב, במיוחד לאור כמות הדיונים שנפתחו בנושא, ההסבר ככל הנראה שוב יפול על אוזניים ערלות. כשאנשים רוצים להאמין שמשהו אמיתי, לא משנה כמה עובדות, הסברים וסימוכין תשטח בפניהם הם ימשיכו לדבר שטויות.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בטן - Crunch (אפשר גם בשיפוע להוספת התנגדות Incline Crunch) או Hanging Leg-Hip Raise (תעלה ותוריד את הרגליים רק מ-90 מעלות ומעלה).
גב תחתון - Back Extension או אם אין לך אפשרות, תעשה Superman. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בvip?
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט אני רואה במלא מקומות ובמלא ספרים איכותיים שרשומים תרגילים שמחולקים ככה: תרגילים לשרירים התחתונים של הבטן, תרגילים לשרירים העליונים וכו'... אם זה גם לא נכון, אשמח להסבר ותאמין לי שאני מעדיף להאמין לך מאשר לספרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"SIX PACK" ואז יופיעו לך שם מלא הדגמות של אימוני בטן. ואם אתה לא מרוצה תחזור אליי ותקבל החזר כספי ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חשבתי vip זה כל חכמי הפורום לא? ועכשיו בא אחד משם שואל על בטן עליונה ובטן תחתונה????
בכלל לא פרוטקציות |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן זאת פרוטקציה כי אני אח של גיל.
ותמיד ידעתי שאין דבר כזה שאין בטן עליונה ותחתונה, אני פשוט אומר שקראתי ספר לא מזמן (בעברית) בצומת הספרים והדגימו שם תרגילי בטן וזה היה מחולק: תרגילים לרחב בטני, תרגילים לשרירים העליונים של הבטן ולשרירים התחתונים, תרגילים לאלכסונים. אני תמיד מאמין ומקשיב למדע (לא כמו חלקכם שלא מוכנים להקשיב אפילו ומסתמכים על מי גדול יותר) אבל בכל זאת רציתי הסבר יותר טוב מ-shiko, כיוון שאני בעצמי לפעמים כשאני עושה תרגילים שונים לבטן, יש הבדל בהרגשה, יש תרגילים שמרגישים שהשרירים העליונים (ארבעת הריבועים למעלה) עובדים יותר. אבל בכל זאת, אם אומרים שאין דבר כזה ושאני עובד על הכל באותה המידה, אני אאמין. ומה אכפת לך בקשר ל-vip, שום פרוטקציה וזה לא עניינך תאמין לי... כשאתה תהיה המנהל של הפורום הזה בוא ותגיש תלונות. רועי. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|