|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
ספורטאית מתה משימוש יתר במשחת Bengay
HealthFirst-BENGAY death
NEW YORK (CNN) - (06/11/07)-- She was the picture of health and star of her high school track team in New York, but something in her medicine cabinet cut her life short. Richard and Alice Newman kept wondering how could their daughter have died from a topical dressing. Their daughter, 17-year-old Arielle, died from having too much of the active ingredient of BENGAY in her body. "She was doing all the right things. She wasn't doing anything that she shouldn't be doing," said Alice Newman. Arielle, her parents say, used BENGAY only occasionally - before track meets. She was the star captain of her team, a clean kid, her parents say, who didn't drink or do drugs. She was on her way to college, and, ironically, thinking of pursuing a career as a pharmacist. "She got a track scholarship in college and now she doesn't get to do any of it, experience any of these things," Alice said. Arielle died in her sleep April 3. A two-month investigation by New York's medical examiner concluded Arielle died after her body absorbed too much methyl salicylate, the key ingredient in BENGAY and other muscle creams. There are only a few warnings on both the BENGAY box and tube. Those precautions include "Don't use with a heating pad or on wounded skin. Don't ingest and use only 3-4 times a day." Doctors say only in very large quantities can the drug impact a user's lungs and kidneys. "This is very rare. This is not the first case, but it is very unusual to see this," said Dr. Mark Siegel, from New York University Medical Center. Johnson and Johnson, which recently bought BENGAY from Pfizer, told CNN, "BENGAY has been on the market since 1898 and is safe and effective when used as directed." After speaking with the medical examiner, they believe, for some reason, Arielle was not able to excrete the product as well as other people, which may have caused her tragic death. http://abclocal.go.com/wjrt/story?se...rst&id=5386087 הכתבה בעברית נימצאת בעיתון ידיעות אחרונות של היום, אני חושב שזה מאוד רלוונטי כי כולנו משתמשים או השתמשנו במשחות האלה,והרבה פעם אנחנו מתייחסים אליהם בצורה שאינה זהה לאיך שאנחנו משתמשים בתרופות אחרות למשל כדורים, "כי זה רק משחה" ובגלל שזה בלי מרשם. בכל אופן רשום שהיא מתה משימוש יתר וגם רשום שבגלל שהיא ספורטאית והיתה מאוד אקטיבית הגוף זה עזר לגוף שלה לספוג יותר בן גיי. מומלץ לא להתפרע עם המשחה או עם כל תרופה אחרת ולקחת אותה בדיוק כמו שרשום מהוראות או כמו שרופא אמר, לפעמים משהו שניראה תמים בשבילנו הוא לא כזה בעצם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פאק רק אתמול שמתי
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
זהו פיזדץ הלך עליך היה נחמד להכיר אותך
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני משתמש בדיקלופנק, אם אני זוכר נכון מדובר בשתי תכשירים בעלי הפשעה שונה, הבן גיי זה מהמשחות שמחממות, ממש חימום בשיחרור מושהה שנמשך מס' שעות להזרמה מוגברת של דם לאזור, והדיקלופנק היא לא מחממת היא משחה לכאבי/דלקות שרירים ראומטיות, תקן אותי אם אני טועה.
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כבר ידעתי את זה מזמן , אני מעביר חיפוש בגוגל על כל תרופה או משחה שאני לוקח ( ברצינות )
כי כבר היו אצלי מקרים לא נעימים עם משחות ותרופות מסוימות ח"ח על הכתבה אולי תעיר פה כמה אנשים
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למישהו יש את הכתבה בעיברית??? לא הבנתי איך בדיוק זה הרג אותה??? =s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() קראתי בעיתון
שמישו יסביר תאכלס מה קרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חיפשתי עכשיו בדיקלופנק סודיום 1% שאני משתמש לעיתים, אם המרכיב הזה נמצא שם, לא מצאתי את המרכיב הזה.
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי עומרי.
בכל אופן מחיפוש באינטרנט מצאתי את התסמינים להרעלה בגלל מינון עודף כתוצאה מהחומר הזה: salicylate (סליצילאט), ככה שמי שמשתמש במשחות הללו יכול לעקוב מקרוב ולהימנע מהרעלה אפשרית של שימוש עודף. תסמינים עיקריים: כאבי ראש, סחרחורות, צלצולים באוזניים (טיניטוס), הפרעות בראיה, הקאה, ובמקרים חמורים ערפול חושים והתמוטטות. לעיתים קיימת חמצת (אצידוזיס) קשה.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|