|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סקר מה הדבר שהכי מעצבן בחיטוב???
לפי דעתי שאתה מגיע למצב שאתה יורד במישקלים שאתה מרים כמו היום שהיה לי הכי בסה בעולם
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שאתה כל יום קם ומגלה שירדת עוד טיפה,ביד,בחזה,ברגליים,ובקושי בבטן.
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() אני אף פעם לא עשיתי חיטוב.אבל אני מתאר לעצמי שהאוכל שאוכלים לא מספיק ולא מסביע וגם מעצבן כזה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. עצם זה שאתה בחיטוב אתה עצבני. 2. שאתה עושה ריצה בחוץ ומריח אנשים מדליקים מנגלים. 3. שאתה עושה ריצה בחוץ. 4. שאתה עושה אירובי יותר מאתיופי שמתכונן לטריאתלון. 5. שאתה אוכל לפי תפריט. 6. שאתה אוכל קצת. 7. שאתה מודד מה אתה אוכל. 8. שאתה שותה רק מים או דיאט מגעילים. 9. שאתה יורד (לעיתים רחוקות) במשקלים 10. שאתה מגיע לשקילה השבועית ומגלה שלא זזת גרם. 11. שאתה יושב עם חברים והם מזמינים וואחד באגט שווארמה חצילים מטוגנים ואתה חרמן עליו. 12. שמתחילה לקרקר לך הבטן שאתה רואה פרסומות של כול מיני מאכלים ובמיוחד ג'אנק. 13. שאתה מוזמן לאירוע במקום יוקרתי. 14. שאתה הולך למסעדה עם המשפחה וזה צ'יט כפוי. 15. שאנשים אומרים לך "אתה שוקל 2 קילו מה אתה צריך דיאטה אתה?" 16. שאתה מרגיש מסטול עייף נרקומן. 17. שכול האוכל הוא פשוט יבש כמעט ולא משנה מה תעשה הוא לא יורד טוב לבטן. 18. שנמאס לך כבר לאכול ירקות. 19. שאתה מתחיל לחתוך ירקות כמו שף. 20. שהבשר היחיד שאתה אוכל הוא חזה עוף. 21. יש עוד הרבה.
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() שאני רעב כל הזמן וגם עייף כל הזמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() שאתה צריך לעשות ימבה אירובי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() שהמכנסיים נופלים...
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]() הרג אותי האתיופי עם התריאטלון! מוניטין!
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חח תודה
![]()
![]() |
#10 |
הושעה
|
![]() שאתה מרגיש פסיכולוגית שאתה מאבד רק שריר.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() כל מה שאמרתם נכןן וזו הסיבה שאני לא יכול להתמודד עם זה ועובר ישר למסה חחח
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הודעות של פאניק על כמה שקשה לו לאכול את החצי קילו אורז מכל אחת מעשרים הארוחות שלו.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() וצריך כול שניה להרים את המכנס ...
ויום לפני זה עשית אימון יד אחורית וגב ואז אתה בקושי יכול להרים אותו ![]()
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני הכי שונא לנסוע לשניידר אחרי שאחותי הקטנה אומרת לי שירדתי בשריר.
![]() |
#17 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() הכל מעצבן בחיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() הכל מעצבן בחיטוב אבל באדי בילדר אמיתי נבחן ביכולת שלו לעמוד בתקופת החיטו - ולהשיג את המטרה.
הכי מעצבן זו כל תקופת הביניים שהגוף פחות גדול אבל עדיין לא באמת חטוב. הכי קשה זה לא לאכול דברים טעימים, עם הרעב אני מסתדר איכשהו באמצעות שתיית הרבה מאוד תה ירוק. הכי כיף זה להשלים את המשימה, לראות שאתה חטוב יפה, ושוקל הרבה יותר מהפעם הקודמת בה היית חטוב - כלומר גדלת בשריר.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() אביב אתה ער בשעות כאלו??
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |