|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: בטחון נתב"ג
חדר כושר: פיטנס
|
![]() יש לי את התוספף מזון הזה והבעיה אצלי שקשה לי להשיג מסה אני שוקל 80 גובה1.87
התחלתי להתאמן לפני חודש 1.התוספף הזה יעזור לי לצבור מסה בנוסף הארוחות שאני אוכל ביום? 2.באיזה תדירות לקחת אותו ? 3.ואם הוא יכול להחליף לי ארוחה שלמה ? 4.כמה פחמימות ביום אני צריך לצרוך? http://i6.tinypic.com/65zno85.jpg http://i19.tinypic.com/6bu8h02.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני אנטי גיינרים מושבע.
תקנה אבקת חלבון, ערבב עם ש"ש/קונפלור/מה שאתה רוצה לעזאזל, והנה גיינר בייתי זול וטעים.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אשר להכניס סוכר ענבים, חלבה, אגוזים, ש"ש, פירות יבשים - לא חסר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ש"ש וחלב זה הבסיס לפחמימות בגיינר
2 בננות עוד 200 קלוריות כף-2 כפות חמאת בוטנים.. עוד 200 קלוריות אבקת חלבון קצת.. סוכר ענבים לדעתי מיותר בגיינר בייתי.. זה לא אחרי אימון.. ואם כן זה לא מתאים כי הספיגה די איטית של החלבון בגלל החמאת בוטנים וכל מה שיש שם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אל תשכחו, שברגע שאתם מוסיפים שיבולת שועל, בננות, פירות יבשים וכו' וכו' - לא רק שהשייק שיתקבל יהיה משביע כמו ארוחה רגילה (וזו כאמור מכשלה עבור השחיף המצוי המעוניין לדחוף אקסטרה קלוריות), אלא גם ההתעסקות סביבו תהיה בגדר בעיה - במקום לקנות מוצר אחד (גיינר) ולסגור את הבסטה, תמצאו עצמכם קונים שבולת, פירות טריים, פירות יבשים, סוכר ענבים... תקנו כבר אוכל רגיל אם זה המצב. כל הפואנטה בגיינר הינה להכניס עוד קלוריות מבלי להכביד על הקיבה ובלי התעסקות אינסופית, וכאן הגיינר הקנוי מנצח את אחיו הביתי. לשיקולכם. יותם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל בקשר לתחושת שובע גם גיינר באבקה משביע כמו ארוחה רגילה או לפחות כמו גיינר ביתי עם סוכר ענבים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר לקנות פשוט כמות די גדולה של שיבולת שועל ולשים בבית.. חמאת בוטנים לא נגמרת כזה מהר ואם זה בעייתי תקנה פשוט 2.. סוכר ענבים לא צריך בגיינר.. שמע הכל אפשר לקנות פשוט כמות יפה ולשים איפשהו בבית! רק בננות זה בעייתי כי זה מתקלקל אז פשוט דואגים שאבא יביא בננות כל כמה ימים כשהוא בשוק.. זאת הדאגה היחידה עוד בעיה זה לשטוף את הבלנדר אחרי השימוש - מעצבן מאוד! בקשר לזה שזה ממלא את הקיבה אל תגזים.. כולה 3-4 כוסות משקה זה יוצא.. גם לשתות מלא חלב עם אבקה ממלא באותה מידה.. ומבחינה תזונתית יש בש"ש ובננות הרבה דברים טובים שאין בגיינר קנוי לפי מה שאני חושב. עם הגיינר הביתי אתה יכול להגיע ל 1000 קלוריות בלי להשתגע יותר מדי.. נגיד ארוחה רגילה זה 500.. אז הוספת לך 500 קלוריות לתחזוקה היומית אז מי שלא עצלן שיכין בבית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני כמובן מקצין, ויש הרבה מן האמת בדבריך, אך לדעתי ברגע שאדם מעוניין שלא להקדיש תשומת לב לעניין התזונה - גיינר עשוי להושיע גם את העצלן המושבע ביותר, וכאן ישנו ייתרון חשוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כתוב לך בפרטים שאתה מת"א בן כמה אתה ומאיזה בצפר היית או שאתה עדיין? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמובן, מי שיכול להרשות לעצמו, גיינר יהיה עדיף מבחינת הנוחות, אבל רוב האנשים בפורום לא יכולים להרשות לעצמם לקנות גיינר על בסיס קבוע, זו הוצאה כספית יחסית גדולה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() אפשר גם להוסיף לבלנדר סטייק או קופסאת טונה שלמה" - בשביל הברזל - LOL תענו לבחור על מה שהוא שאל לא על דעתכם אם זה כדאי או לא...... ![]() מה גם שבמיקרה שלך - sphinx19867 הייתי משתמש במוצר בין הארוחות !!! בקשר לשאר השאלות שלך צריכים יותר איפומציה על הדיאטה שלך והאימונים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז הוא אומר שזה לאנכון ושאפשר להוסיף עוד דברים ומביא דוג'.. (ובצדק) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
תיבדוק את עצמך שוב...למי הוא הגיב.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם איזה טעם הכי מומלץ לערבב? ולפי מה שאתה אומר זה לא מתאים לשייק שאחרי אימון, אז מה כדאי להוסיף בשייק הזה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהתחשב בעובדה שאין אבקה בטעם קוואקר, אני מאמין שכל אבקה תשתלב במידה זהה פלוס מינוס עם השיבולת. מנסיוני המועט, נוכחתי שוניל,שוקו, בננה ותות משתלבים כולם היטב. שייק לאחר האימון - אל תסתבך עם רכיבים שונים ומשונים, לך על דקסטרוז (איזור ה-0.7 גרם פחמימה פר ק"ג משקל גוף) או תמרים, בשילוב אבקת החלבון כמובן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
אמחיי..... אני יודע שדיברת אל יוגי זה למה עניתי לך ככה.... |