|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ובכן, שיניתי את תוכנית האימונים הקודמת שלי שגם כן התבססה על ABC, והחלטתי ללכת על תוכנית הרבה יותר פשוטה ואידיאלית. להלן התוכנית:
ABC. A - חזה ויד אחורית. חזה: חימום: מקבילים לחיצת חזה עם מוט, שיפוע ישר. 4X 6-10. לחיצת חזה עם מוט, שיפוע עליון. 3X6-10 לחיצת חזה עם משקולות, שיפוע ישר\עליון (או: לחיצת חזה מכונה). 3X6-10 פרפר משקולות, שיפוע עליון (או: הצלבת כבלים). 3X6-10. יד אחורית: מתיחת משקולת מאחורי הראש, יד-יד, משקולת אחת או במכונה. 3X8-10 דחיפת כבל מטה.3X8-10 לחיצת חזה ידיים צמודות. 3X6-10 *באחד מן התרגילים הללו אני עושה סופר-סט. B- גב ויד קדמית. גב: מתח, 3 סטים של 8 חזרות. דד ליפט, 4-5X6-10. משיכת מוט בכיפוף\ "ברבל רווס" 3X8-10 (מיד פעם אני עושה את התרגיל עם מוט V, כלומר כך: ![]() משיכת משקולת בכיפוף\ או: משיכת כבל בישיבה. 3X8-10 פולי קדמי. 3X-8-10 יד קדמית: כפיפות מרפקים בעמידה עם מוט. 3X10-12 כפיפות מרפק בישיבה עם משקולות. 3X10-12 (כאן תמיד יש שילוב של סופר-סט). כפיפות מרפקים במכשיר\ בספה עם מוט\ משקולות. 3X8-10. תרגיל לאמות. C- כפתיים, טרפזים ורגליים. רגליים: ארבע ראשי: סקוואט. 6X8-10. לג פרס. 4X10-15. פושטי ברכיים במכונה. 4X8-10. ירך אחורית: כפיפות רגליים. 3X6-8 תאומים: הרמת תאומים במכשיר סקוואט-שיפוע. 4X8-10. כתפיים. מלטרי פרס. 4X8-10. הנפת ידיים לצדדים. 3X8-10. (לעיתים התרגיל מבוצע בסופר-סט) דחיקת משקולות בישיבה. 3X8-10. הרמת משקולת לצדדים בישיבה כפופה. 3X8-10 טרפזים: משיכת כפתיים עם משקולות (או, לעיתים רחוקות: משיכת טרפז עם מוט). 4X10 ---------------------------------------------------------------- מתאמן 6 פעמים בשבוע כאשר כול אימון עורך בין שעתיים לשעתיים וחצי שעות. כיצד התוכנית הזו נראית לכם, אשמח לשמוע עצות, המלצות וחוות דעת שונות. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|