|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
ראיתי שי פה אנשים שמאמינים לשקרים שעשו נגד חיים בן פסח
הסרטון הזה שכביכל חיים בן פסח אומר "שחבל שכל האשכנזים לא נהרגו בשואה".
זה קטע שגזר משוגע אחד שבאמת תומך בשואה לאשכנזים. הוא גזר חלק מהסרטון של חיים בן פסח וזה מה שיצא. ואני מתפלא איך אתם מאמינים לזיופים האלה. תקראו על חיים בן פסח, הוא אוהב את כל היהודים, הוא בעצמו חצי אשכנזי. חיים בן פסח היה יו"ר הליגה להגנה יהודית, הוא אחראי לשחרור יהודי ברית המועצות. חיים פגע במטרות סובייטיות בארה"ב וישב כתוצאה מכך 5 שנים בכלא בתנאים איומים. חיים בן פסח מסורב עלייה בגלל שמפחדים שהוא ירוץ לכנסת ויקבל הרבה תומכים כמו הרב כהנא זצ"ל הי"ד. חיים בן פסח הוא יהודי גיבור, הוא אוהב את כל היהודים ופועל רבות למען עם ישראל. תראו את כל הסרטונים של חיים בן פסח ב- FLIX. המשוגע הזה שזייף את הסרטונים של חיים, תחילה העלה אותם לפליקס, אך הם נמחקו ע"י הנהלת פליקס ואז המשוגע התחיל להעלות אותם ל- YOUTUBE. אני ממליץ לכם לצפות בתוכניות של חיים בפליקס כי שם מוחקים ישר את כל הזבל והזיופים האלה. ביוטיוב כל הזבל נשאר. הנה הסרטון האמיתי, באורך המלא, בלי עריכה: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1503727 |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() הזין הזה לא מעניין לנו את הביצים.
|
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה פורום של פיתוח גוף קשור לגזען המטומטם הזה? חאלס!!!!!!! לא אכפת לנו ממנו!!!!!!!! תפסיק להביא סרטונים שלו!!!!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() דוגרי לא מעניין ת'ביצים
|
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() הסרטון הזה מפריך את כל הטענות שהוא שונא אשכנזים.
אם אין לכם כוח לראות את כל הסרטון, תעברו לדקה ה- 4. |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נכון שהוא לא מעניין לכם תביצים אבל שהיה את אואתו שירשור עליו שכיאלו הוא שונא אשכנזים כולכם צעקתם וקיללתם אותו והינה פה מראים לכם שהוא לא אמר את אותם דברים זה סילוף של אחד שרב איתו ומפרסם סרטינוי נאצה לא רק עליו אלה על עוד כמה אנשים
אז בימקום להשקיע דקה מזמנכם להעביר לדקה 4 וליראות כולה דקה אחת שמסבירה הכל ישר דיברתם בזילזול |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שזה לא קשור אלייך זה לא מעניין
אבל שזה יגיע אלייך לאף אחד לא יהיה מעניין מהבעיה שלך!
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על הסרטון :d
#9 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() לא מעניין אותנו בגרוש תסתלק מפה
|
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() איך בדיוק סילפו את דבריו?
הוא אמר במפורש בסרטון הקודם שחבל שהנאצים לא הרגו את היהודים, איזה סילוף יש פה? סתם זיין שכל. |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#12 |
מושעה
|
![]() Recoba חבל שאין לך מספיק מוח.
בסרט המלא בלי הגזירה, חיים בן פסח אומר "עשו 3 סרטונים נגדי אישית, שתי סרטונים עם פורנו וסילופי דבריי וכל מיני קטעים מטורפים אדיוטיים, שתי סרטונים כאלה ועכשיו, סרטון שלישי שזה באמת סרטון של השמצה, שבסרטון הזה, כתוב- חיים בן פסח וכתוב שחיים בן פסח רוצה או אומר שחבל שהגרמנים הנאצים בשואה לא השלימו את ההשמדה נגד האשכנזים, שחבל שכל האשכנזים לא נרצחו בשואה חס וחלילה" זה מה שהוא אומר בסרטון המאל , בלי הגזירה. |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() תראו את הסרטון מהדקה ה- 4 עד הדקה ה- 5.
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מי זה חיים בן פסח ?
#15 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#16 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ראינו, הבנו שזה היה זיוף, הפנמנו, תודה. נעול.
|
![]() |