|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי שיש שתי סגנונות פגישה..ה5 מפגשים של ה-500 שקל והשיטה השניה של ה200 שקל לראשונה וכל השאר 150 משהו כזה..
רציתי לשאול אנשים שהיו אצלו ומוכנים לומר אם הם מרוצים וגם להפך. אבל שלא רק יתחנפו שידברו אורגינל מה שטוב-טוב מה שפחות טוב-פחות טוב. שמעתי בנתיים מהרבה שהם מרוצים אבל גם שמעתי מאיזה אחד שאצלו שהוא חשב שהוא יצליח יותר עם כל ההשקעה..לכן אני בדילמה ורוצה לשמוע את דעתכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין מה להיתחנף..
הפגישה שווה כול שקל,ובעזרת מתקדמים הרבה....
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה הרבה נגד אחד אני אומר לך שאני מאוד מרוצה מאז שאני אצל גיל רואים מזה תוצאות.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה קצת להתעמק ולשאול מה כוללת הפגישות ועל איזה מסלול אתם ממליצים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בניית תוכנית אימונים תפריט תזונה מדידית הקיפים כל מה שאתה צריך ואם יש לך בעיות אתה תמיד יכול להתקשר לגיל הוא תמיד יעזור לך בהכל והמסלול של ה 5 פגישות הרבה הולכים על זה זה יותר משתלם.
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() קרא מאמרים .זה יותר זול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני כרגע ללא תפריט אבל אוכל נכון אוכל לפי שעות וקורא המון
ראיתי שיפור נהדר אבל אני חושב שעם ההשקעה שלי אני יוכל לראות אפילו תוצאות גבוהות יותר לכן חשבתי אולי להעזר במקצוען כמו גיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחי כל שקל שווה תאמין לי וזה כבר 6 פגישות ב 600 ניראה לי לא ניראה לי אני בטטוח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אני אישית אצל גיל כבר כמעט שנה ותאמין לי שאין לך מושג כמה שאני מרוצה! נכנסתי אליו במצב שחסרה לי הרבה מסה וגם הייתי שמן אתה מבין אותי ?סתם בלון ללא מסה,גיל הצליח יותר נכון אני הצלחתי בעזרת התפריטים ותוכניות האימונים שהוא נתן לי להגיע לתוצאות מרשימות ביותר ואם תסתכל בכל הפוסטים שעד היום פתחתי תוכל לראות תמונות שהעלתי ולתת את דעתך. מעבר לזה אני סתם צימוק לעומת האחרים סתכל בישראלבודי באתר עצמו ולא בפורום בגלריה אילו שינויים אנשים עברו אצלו! אני אישית ממליץ לך ללכת ומאחל לך בהצלחה אחי למה אצל גיל תוכל להיות בטוח שאתה מתאמן ואוכל נכון והתוצאות שלך ידברו בעד עצמן ![]() בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |