|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא היית צריך להכניס את המילה "עומר" בכותרת, יש לי הרגשה לא טובה לגבי זה :nonono:
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אפדרין ומהר!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() גם כן סוס
![]() |
#10 |
|
![]() חחחחחחח ואיי אין מה לעשות לאנשים.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() קבלו תגובה של מישהו איזה נסחף חחחחחח:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מסכן הילד ..
אבל יש מסה חחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח שהם אמרו סתכל מקרוב זה היה קצת שקוף ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אחרי הבגרות שלי במחשבים כולי מסטול מת, אחרי שלוש שעות בגרות(מדעי המחשב א'), אני בא מסתכל בזה, הרמקולים דולקים על פול ווליום, אני לא חושב בכלל.. אמרו להסתכל מקרוב, אז אני מסתכל מקרוב, פתאום החרא הזה קופץ למסך והרעש שבא מהרמקולים.. דפקתי קפיצה ונפלתי.. דפקתי טרחה של החיים.. זה היה מלחיץ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קבל מה אחד כתב שם : יא מניאקים יא בני זונות הרגתם אותי!!!!!!!!!!! ואת חבר שלי יש לו אסטמה!!! קוס אמאמאמאמאמאמאמו שח יאיר השמן והדובה!!!! חחח חבר שלו יש לו אסטמה חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
הושעה
|
![]() להגיד לכם את האמת, העומרי הזה דווקא יצר אצלי רושם חיובי. יש פה אנשים בגיל 18 שנראים פחות טוב ויותר חשוב, עובדים עם הרבה פחות טכניקה ומשקל.
אבל מה? התגובות שם - אני מסוגל להרוג כשאני רואה תגובות כגון "שרירים זה מגעיל - כמו האליענה הזה" - אז מה יפה לכל הרוחות?! שומן? הדגמרט שאמר את זה לא ראה בכלל את אלי האנה ככל הנראה, וחוץ מזה - איך לעזאזל מסה כזאת יכולה להיות יותר מדי? אם שרירים זה יפה אבל יותר מדי מהם זה מגעיל - וזה כביכול יותר מדי, אז מה זה שרירים לעזאזל?! קובי גיינר?! או בן אדם שאין לו מושג מהחיים שלו מתחיל ללמד אנשים "אתה לא תגבה", "אתה עושה טעות" וכו... וזה רק קצה הקרחון...
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
"מי שעובד בחדר כושר מלא זמן הזין שלו נהיה קטן" בכלל אצל בודיבילדרים כמו קולמן וקטלר זה לא שהזין שלהם קטן זאת הרגל שלהם שעצומה ובגלל זה זה ניראה ככה! אנשים דפוקים יש היום! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |