|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,796
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
גיל:: 18
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() יש הבדלים תזונתיים משמעותיים? (בעיקר בעניין של החלבון).
חשוב לציין שזה מטוגןעל מחבת טפלון ללא שמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא משהו ממש רציני
גרם של חלבון לפה ולשם .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,796
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
גיל:: 18
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() תודה גבר, פשוט המבושל יותר טעים בהרבה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נו נכון בגלל שיש פחות\יותר נוזלים יש יותר\פחות חלבון לכמות מסוימת של חזה עוף
זה ברור שהערכים נשארים |
![]() |
![]() |