|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני אישית לא נוגע בטלויזיה, לא סובל את זה.. מעדיף לעשות משהו אקטיבי במקום..
באקטיבי הכוונה לא לאימון או למשהו שהוא פיזי ב 100%, גם להיות על המחשב זה משהו אקטיבי כי אתה זה ששולט ומפעיל אותו, הטלויזיה היא משהו פסימי. יש היום את כל המידע האקטואלי על גבי האינטרנט (שגם לזה אני כמעט ולא נכנס) ושלא לדבר על סרטים, אחד הדברים הכי משעממים עבורי זה לשבת ולצפות בסרט, ולא משנה איזה. טוב נו אולי סרט דקומונטרי על בודיבילדינג אני כן מוכ לסבול, אבל זה בערך זה.... לדעתי טלויזיה הופכת אנשים למפגרים ואטומים שלא יכולים לשבת רגע אחד בשקט עם עצמם, כל היום מורידים סרטים ועונות שלמות מהאינטרנט וצופים בהם......
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה זה שלא יכול לשבת רגע אחד בשקט שאתה לא מסוגל לראות סרט:|
שמע טלויזיה זה נחמד אבל אני גם לא מסוגל להעביר יותר משעה וחצי שעתיים ביום על טלויזיה :\ יש סדרות מסויימות שאני אוהב ולפעמים סרט טוב ככה חוץ מזה לא ממש רואה.. או מחשב או בחוץ או בחדר כושר
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() מה הנקודה שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קח רטלין או משו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() דווקא אין כמו לאכול ולראות אזה סרט
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אצלי הטלויזיה ממקוקת מעל הכיסא של המחשב(בצורה שנוח להסתכל ולשבת מול המחשב בו זמנית..) אז הטלויזיה פתוחה באופן קבוע על 56 בדרך כלל... ויש משחקים, שידורים חוזרים, חדשות הספורט... אבל לא יוצא לי הרבה לשבת רק מול הטלוזיה... רק כשיש סרטים טובים(לעיתים רחוקות) או כשיש משחק כדורגל שאני ממש רוצה לראות, אז אני מתנתק גם מהמחשב..
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אצלי בדיוק אותו דבר. רק שאצלי זה NBA במקום כדורגל. ![]()
![]() |