|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
אני הרוס טוטאלית...
עומס עצום בלימודים, אין יכולת להתאמן, שלא לדבר על תזונה והכי מתסכל...3 טסטים נכשל..חוץ מהשני שתאכלס היה סיבה כי היה ברקס..לא היה סיבה להכשיל אותי.
בראשון לבטח הכשילו כי אני זה טסט ראשון...רשמו "האטה מוקדמת לפני פניה"...שימות,סיבה מטומטת. בשלישי לא יודע עדיין, היה היום...אני זוכר שהוא העיר לי "כניסה מאוד מסוכנת לצומת"...אבל לפי דעתי היא הייתה בסדר גמור..אפשר תמיד לשחק עם הדברים לכאן או לכאן. לא היה ברקס ולא הגה ולא שום דבר אחר. בקיצור- אני עם הנהיגה גמרתי לעת עתה. נשבר לי הזין, אני מצטער על הביטוי. כל פעם יבוא גאון חדש שתפקידו לבחון אותי והוא יעביר אותי אם מתחשק לו. נשבר לי. הוצאתי 5000 ש"ח עד עכשיו לשווא. הכל נראה לי חסר תקווה ושלא יקרה משהו טוב עם זה בקרוב ואני רק אמשיך להתאכזב. לדעתי אני נהג מעולה אבל מזל אין לי, מאז שאני זוכר את עצמי..אני מכיר המון אנשים שעשו טעויות אמיתיות ועברו אפילו טסט ראשון. לדעתי יש לשנות את שיטת הבחינה כי היא לא צודקת ואף מושחתת, מסיפורים אישיים ששמעתי. מה שנותר להגיד לי הוא.. מוות.:cry_1: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() משתתף בצערך ועזוב אותך מהכול ולך תקפיץ משקולות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בטסט המזל משחק אותה הרבה !!
אני נכשלתי טסט שני יום חמישי שעבר ! ונהגתי מעולה אל תתיאש אחי ! חיים קשים מה לעשות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עשה טובה תערוך את הסוף זה נשמע ממש מעורר רחמים.
טסטים כמו שאמרת זה באמת עניין של מזל...שמעתי כבר על הרבה סיפורים על זה שכיו כבר קשה לעבור בטסט ראשון, ושמכשילים אנשים רק כדי שיחזרו לעשות עוד טסט(עוד כסף לבוחנים)... עומסים בלימודים זה מבאס אני יודע אבל טייק איט איזי... כמה עמוס זה יכול להיות? תחשוב חיובי, תשמור על תזונה נכונה בזמן הזה. פה ושם לאבד אימון זה לא נורא... נגיד ותפסיד 2-3 אימונים בשבועיים של עומס בלימודים זה לא נורא זה לא שזה קורה לעיתים קרובות.. חוץ מזה אין לי הרבה מה להגיד לך... פשוט תהיה חיובי...http://www.youtube.com/watch?v=LMpxZDS1gSI קח השיר מוקדש לך...(תהנה גם מהנפילות...)
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יפה אמרת, הם באמת עושים את זה בשביל הפרנסה..גם אבא שלי אמר את זה... תודה על הסרטון סוליקו אחי, "כיף" לדעת שיש עוד אנשים בבעיה איתכם, שלי הבעיה יותר מבאסת..כבר 3 אחי.. ![]() המון כסף ותסכול עמוק. תבינו אני תלמיד טוב שלא רגיל להכשל...מילא להכשל פעם אחת ושניה אני עובר על ציון גבוה..פה 3 נכשלים עד מתי??? מה גם שהתחלתי ללמוד מאוד מוקדם, בגיל 16.5, המזל שלקחתי מעט שיעורים(31 בטסט ראשון,38 בשני,43 שלישי). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() שמע אחי אני מבין אותך, אני נכשלתי טסט 5 היום. וואלה זה קשה, מתסכל ומדכא ת'אמא של התחת, אבל אין מה לעשות. תחשוב על זה שאם אתה פורש כל ה5000 שקל שהשקעת הלכו פייפן! וואלה תשקיע עוד איזה 1000 וזהו סיימת עם זה יש לך רישיון חדש דנדש.
ועומס בלימודים? עשה טובה. תכלאס אני עכשיו מסיים יב' ולא חושב שהיה לי חוץ מפה ושם תקופות של ממש לחץ. נראה לי אתה לוקח יותר מידי קשה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק אני מיואש...
רק אתה מבין אותי אחי, אתה מבין?אתה מגיע לרמה שאתה אומר "אי אפשר לעבור טסט!" צריך להיות מושלם ואני לא...זה אשכרה ככה במוח=\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אשמח למסן. ואני התחלתי ממש לפני כולם ![]() אבל זה כבר חרטא לדעתי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() יא סמרטוט למה אתה מוותר אחי?שיצא לך גם 60000 שקל על רישיון ותכשל 500 טסטים העיקר תעבור בסוף! וטסט זה דבר שכולם עוברים אחי פשוט צריך להיות רגוע ועיירני ולהסתכל כל כמה זמן במראות כדי להעמיד לטסט את הזין וכמובן לא ליפול על מאניק שמחפש להכשיל.
בכל אופן אני במקומך לא מוותר וניגש עד שאני עובר אני זוכר שאני הוצאתי רישיון אמרתי לעצמי לא מענין אותי כלום באוטובוסים כמו מאניק ליסוע נימאס עלי!(למרות שגם היום לפעמים אני נוסע אבל רק שאמא שלי לא משחררת לי ת'אוטו)וממשיך בשיעורי נהיגה לא משנה מה! שיהיה בהצלחה אח שלי ואל תיתיאש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גלעד היקר, תודה על התמיכה אך הכסף לא שלי. ההורים לא קוטפים אותו מהעץ...לצערי. איזה טסט אתה עברת? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני בדיוק כמוך!!! אך אל ייאוש יהיה בסדר גם אני נכשלתי שלוש ולא רואה את הסוף
אבל אני לא ממהר ויהיה בסדר אהה אחי!?! צריך סבלנות ברזל |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() וואלה מי שנשבר כוסית רצח
התחלתם משהו תסיימו אותו תפסיקו להתבכיין כבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() טסט זה באמת 50% מזל והשאר תלוי בסביבה ובך...אני עשיתי טעות והוא העביר אותי היה לי מזל שזה היה טסטר מעולה ווואלה עברתי הרגשה של סיפוק...כולם בסוף יעברו תאמין לי אין צורך לקחת את זה קשה מאחל לך שיפול לך טסטר בסדר....בינתיים שיהיה לך בהצלחה בכל מה שתעשה!
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שטויות אחי!
שהחיים קשים סובלים בשקט וממשיכים הלאה, לא בוכים ולא כלום, ממשיכים לתת את המקסימום. החיים הם כמו גל סינוס, פעם יש עליה ופעם ירידה ואם אתה כרגע בירידה אז תצפה בקרוב לשיפור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עוז איזו טעות? ולמה חשבת שנכשלת ואז אמרת שעברת? אני בדקתי בטלפון ובאינטרנט ואמרו שנכשלתי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מילא הכישלון היה פרטי אבל זה כישלון גם של המורה, של ההורים, הופך להיות משותף לכולם...הכל בגלל טסטר ![]() |
|
![]() |
![]() |