|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה המצב אנשים ?!
אז ככה נמאס לי שיש לי יד כמו גוש וזה נראה כמו שומן עד שאני עושה שריר ... החלטתי להתחיל לעשות חיטוב ... עכשי ויש לי שאלה ששאלתי אותה גם את המדריך אבל אני לא סובל מדריכים אז אני גם שואל אתכם ... שאלתי את המדריך שלי; האם בחיטוב אני יכול לעבוד כמו שעכשיו (תכנית מסה) רק פחות סטים יענו מ - 4 ל - 3 + פחות משקל + יותר חזרות (15) ? אל תשאלו אותי איזה תרגילים אני עושה ... אני עושה לכל שריר 4 תרגילים חוץ מלשרירים הקטנים, לדוגמא דו ראשי אני עושה 3 תרגילים ... עבדתי ואני עובד עדיין כל יום רק על שריר אחד ... אל תגידו לי שזה לא טוב כי זה טוב ואני התפתחתי מזה אחושרמוטה ... עכשיו המדריך אמר לי שחוץ מתזונה (זה אני עושה מצויין) צריך לעשות למשל לא את התכנית שאני אמרתי אלא לעבוד 3 פעמים בשבוע ככה ... לעשות כל אימון את כל השרירים שזה יוצא לכל שריר 2 תרגילים וכל תרגיל 3 סטים עם פחות משקל ממה שהייתי עושה עד עכשיו + יותר חזרות (15) ופחות מנוחה ... וכל יום לרוץ ... חוץ מיום אחד בשבוע ... הוא צודק ? או שאני יכול לעשות את מה שאני אמרתי בקשר לחיטוב + להוסיף את הריצות יומיום ?... תודה מראש, משה
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תרוץ כל יום 10 דקות בתחילת אימון ו10 דקות בסוף ותעשה את האימון שכתוב באתר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עוד תגובות Plz !
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תרד מהסמים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תנסח שאלה כמו שצריך מה אני אמור לפענח את הסיפורים האלה ולהוציא מזה שאלה?!?!?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() :):):):) סיבכת הכל עם הסיפור הזה
![]() ועוד דבר... אני לא חושב שזה טוב לרוץ לפני אימון קצת ואחרי קצת... אני חושב שעדיף לעשות ריצה אחת ארוכה בסוף... כי אם אתה תרוץ 10 דקות בהתחלה אתה תבזבז אנרגיות ואז הביצועים שלך באימון ירדו... תקנו אותי אם אני טועה אנילא בטוח בשום דבר שאני אומר |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() איתן צודק לא טוב לרוץ לפני אימון אולי איזה 5 דקות לחימום אבל בעיקרון הריצה הארוכה צריכה להיות בסוף אימון המשקולות וגם כשרצים ברצף בלי הפסקות מורידים הרבה יותר קלוריות
|
![]() |
![]() |