|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי לשאול את אלה מכם שעשו בגרויות/הולכים לעשות/החליטו מה הם רוצים להגביר
מה החלטתם להגביר? אני עוד כמה זמן צריך לתת תשובה למורה שלי מה אני רוצה להגביר ולא החלטתי עדין, מה אתם הייתם ממליצים? (כימיה,ביולוגיה,פיזיקה,מחשבים וכו'..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אני מגביר פיסיקה מחשבים ברמה של 5 יח' בנוסף לאנגלית ומתמ' ברמה של 5.
לא ממליץ על פיסיקה, מקצוע קל אבל משעמם תחת. מחשבים מקצוע קל ודי מעניין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מחשבים זה מעניין? פיזיקה אמור להיות המקצוע הכי קשה לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בעיקרון פיסיקה זה "חשוב לעתיד", כל פקולטה של הנדסה וכדומה דורשים 5 יח' בפיסיקה או שתעשה מכינה. לדעתי כדאי לך לבחור במה שאתה אוהב ו\או קל לך ולא במה ש"נחשב". אני אישית בחרתי בפיסיקה כי זה קל לי ובמחשבים כי זה מעניין אותי [והתגלה כקל]. ביולוגיה לדוגמא אני ממש אוהב אבל זה תובעני לי מידי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אני לא לומד עכשיו פיזיקה ואני רוצה להיות מהנדס כימיה לדוגמא אז אני לא יכול? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ברפואה יותר חשוב לדעת כימיה. האוני' היחידה שדורשת בגרויות מסויימות בשביל להתקבל לרפואה היא תל אביב והם דורשים מתמטיקה 5 יח' , פיזיקה 5 יח' וכימיה 3 יח'. אפשר להשלים את זה במכינה לפני הלמודים , הרבה יותר קל מבגרות והרבה יותר ספציפי ללמודים.
אני הרחבתי גמרא , תנ"ך , מחשבים [חוץ ממתמטיקה ואנגלית]. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפילו אם סיימתי את הבגרות בהצטיינות ופסיכומטרי מצויין? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חח גבר תגביר מה שאתה יודע שאתה תוציא שם תה ציון ההכי גבוהה אני למשל מגביר גאוגרפיה ו אומנות.. למה? כי אני יודע שאני יוצא שם ציונים בשמייים ויהיה לי בגרות בעל ממוצא סופי גבוהה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
Zatochka צודק - העיקר לקבל ציונים גבוהים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() חבר'ה יש לי שאלה ליותר מנוסים שפה תגידו שניה גאוגרפיה באמת נחשבת להגברה ההכי קלה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ונגיד הנקודות בונוס שזה מביא באונברסיטה זה בידיוק כמו ביולוגיה .. בדוק .. אבל לא כמו פיסיקה .. פיסיקה מביא הכי הרבה נקודות אם אני לא טועה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() פיסיקה מביא יותר בונוס ממקצועות אחרים רק בטכניון , אבל זה לאו דווקא משמעותי. הבונוס בטכניון ניתן באחוזים , כך ש100 במגמה רגילה יתן ציון של 125 לאחר בונוס אם אני זוכר נכון ו100 בפיסיקה יתן 130. אבל , מאחר ופיסיקה יותר קשה מהרבה מגמות , מספיק שהציון ירד ל95 [שזה ציון מעולה] והציון לאחר בונוס יהיה כבר 123.5 - פחות ממגמה אחרת בשורה התחתונה. אבל צריכים גם לזכור שפיסיקה נכנס לממוצע בתור 10 יחידות [שוב , רק בטכניון].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() כע אחי זה שפיזיקה מביא יותר אני יודע אם אני לא טועה כל המיקצועות זה 20 נקודות בונס ופיזיקה 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לכולכם!!
אז אני צריך להגביר את המקצוע שהכי מעניין לי והכי קל לי העיקר שאני יקבל ציון טוב? אם נגיד אני עושה 4 יח' מתמטיקה ו5 אנגלית 5 כימיה ו5 מחשבים ואת כל השאר הבסיסים אז אני צריך להשלים פיזיקה כדי להתקבל להייטק/הנדסה מחשבים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אני גם באותה בעיה כרגע....הלכתי למבחן במחשבים, עברתי את המבחן אבל לא קיבלו אותי בגלל שאני בעיוני רגיל ולא בעיוני מוגבר!
יש לנו בבית ספר: ערבית (קיבלתי 0 המחצית אז בטוח לא), גרפיקה (משעמם תחת), גיאוגרפיה, מחשבים, כימיה וזהו! אז אני חושב ללכת לג"ג, מקצוע קל שמעתי! אני עושה 4 יח' אנגלית ו-4 מתמטיקה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פיסיקה בטכניון זה 5 יח' עם 1.3 בונוס. מתמ' זה 10 יח'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() צודק , רק מתמטיקה זה 10. לשניהם הפקטור הוא 1.3 , מכאן הבלבול
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() מה שמעצבן זה שאשכרה אנשים שמגבירים לי תולדות האומנות או קקמייקות אחרות מקבלים אחוזים ובונוסים כמו אנשים שאשכרה קורעים את התחת שלהם במקצועות נורמלים. אם זה נראה שאני מזלזל, זה נכון. אני מזלזל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |