|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי תוכנית חדשה שגיל בנה לי ואני לא מכיר את כל התרגילים
ישמח אם תעזרו לי למצוא תתרגילים האלה לחזה: מה זה פלייס בשכיבה כנגד משקולות בודדות בזווית 30(שיפוע חיובי) דאבל קרוס תנועת לחיצה ליד קדמית: כפיפת מרפקים בישיבה בזווית 45 מעלות לאחור כנגד משקולות בודדות +דרפוסט של 8(לא הבנתי פה מה זה דרופסט) כפיפת מרפקים בעמידה כנגד פולי תחתון במוט ישר רגליים: סקוות בסמית לחצית רגליים בזווית 45 מעלות בפיפת ברכיים בישיבה כנגד מכונה +דרפוסט של 8 גב: גב: t bar אחיזה צמודה משיכת פולי עליון צר לפנים חתירה יד יד מסור כנגד משקולות כתפיים: לחצית כתפיים בישיבה כנגד מוט חופשי מאחורי הראש הרחקת זרועות לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות הרמת משקולת אחת לפנים - בשתי הידיים בו זמנית יד אחורית פשיטת מרפקים בעמידה כנגד פולי עליון לפנים במוט תודה רבה לעוזרים אני יודע זה הרבה פשוט אני רוצה להיות בטוח שאני יעשה הכל נכון מה שהוא נתן לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() חבל שלא שאלת את גיל כשהוא נתן לך את התוכנית.
האפשרות הטובה ביותר תהיה לשאול את המדריך בחדר כושר, כך הוא גם ידאג שהביצוע שלך יהיה נכון ולא רק יסבירו לך כאן, איך מבצעים את התרגיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני מעדיף גם לשאול פה לפני כי לדעתי אנשים מבינים פה יותר מהמדריך בחדר כושר שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.exrx.net/WeightExercises/...eclineFly.html
רק בשיפוע חיובי על הספה של החזה העליון משהו כזה רק בעמידה: http://www.exrx.net/WeightExercises/...hestPress.html http://www.exrx.net/WeightExercises/...clineCurl.html דרופסט זה כשעושים נגיד 20 קילו כל יד, אחרי שעשית את החזרות שרצית אתה מחליף לדאמבל של 10 קילו ועושה עוד כמה חזרות ואז אפשר להחליף גם ל5 אם רוצים.
![]() |
#5 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשביל מה התגובות המעפנות האלה ביקשתי עזרה אתה לא יכול לעזור אז אל תזיין לי תשכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
והדרכתי בכמה מכוני כושר טובים. אבל כמו שאמרת, אנשים פה מבינים יותר ממדריכי כושר. נחכה למומחים. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנשים פה באמת מבינים יותר טוב תמדריך שלי אני ישאל בכל מקרה אבל רציתי לשאול פה ליתר ביטחון ובמקוןם לכתוב את כל זה היתה פשוט עוזר לי או נותן לי אתר טוב וזהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
לחזה: מה זה פלייס בשכיבה כנגד משקולות בודדות בזווית 30(שיפוע חיובי) כמו זה רק בספסל עם שיפוע של 30 מעלות. דאבל קרוס תנועת לחיצה - בעמידה בלי הספסל. ליד קדמית: כפיפת מרפקים בישיבה בזווית 45 מעלות לאחור כנגד משקולות בודדות +דרפוסט של 8(לא הבנתי פה מה זה דרופסט) כפיפת מרפקים בעמידה כנגד פולי תחתון במוט ישר רגליים: סקוות בסמית לחצית רגליים בזווית 45 מעלות בפיפת ברכיים בישיבה כנגד מכונה +דרפוסט של 8 גב: גב: t bar אחיזה צמודה משיכת פולי עליון צר לפנים חתירה יד יד מסור כנגד משקולות כתפיים: לחצית כתפיים בישיבה כנגד מוט חופשי מאחורי הראש הרחקת זרועות לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות הרמת משקולת אחת לפנים - בשתי הידיים בו זמנית יד אחורית פשיטת מרפקים בעמידה כנגד פולי עליון לפנים במוט |
|
![]() |
![]() |