|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה תוכנית שלוקחים אנשים ממש שמנים לוילה עם חדר כושר ומאמנים והם מורידים אשכרה את כל השומן, חלקם לרמה של ריבועים (נשאר עור עודף... איזה זין זה חח)
קיצר מגניב לאלה לראות את זה בחיטוב, בנתיים הורדתי עונה אחת וראיתי זה יפה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ראיתי פעם שאחד היה שמן רצח ואחרי זה היה לו איזה יד 45+
והוא לא עשה תוכנית מיוחדת או משהו , סתם שתבינו את האנשים עם הגנטיקה...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בעונה השניה נראה לי המנצח הוריד משהו כמו 70 קילו
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא רק 70קילו, אתה רואה מבנאדם שמן מכוער עם משקפיים שמגיע לתכנית סיום אחרי שלא ראו אותו איזה חודשיים, פתאום אחד שנראה טוב עם קוביות חזה הכל..
לא יאומן פשוט...... זה מה שמוכיח שאין דבר העומד בפני הרצון! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית לא שמעתי על זה.
אבל היה ת'תוכנית בערוץ 10 לרדת בגדול על אנשים שמנים שעושים להם דיאטה שהם שוקלים מינימום 100 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מגיע להם כבוד אחושרמוטה..
ובקשר לעור עודף.. אפשר להסיר את זה בניתוח...
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש תוכנית כזאת בערוץ הריאליטי ערוץ 34 בממיר הדיגיטלי של הוט שראיתי הרבה פעמים.. עושים להם חיטוב תפריט חיטוב בדיקת אחוזי שומן והרבה הרבה אימונים ובסוף הם גם מגיעים שם לרמה טובה (גברים ריבועים ונשים חטובות אש)
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בעונה השנייה המנצח היה מתאבק קרקע שהיה צעיר נראה לי הראו קטעים והוא נראה לא
רע בכלל מבחינת מסת שריר ככה שברגע שהוא הוריד את השומן הוא נראה טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() חחח כשהייתי בחיטוב ראיתי את העונה ה3
בעונה ה3 זה היה פשוט מטורף בן אדם 400 פאונד(180 קילו לערך) , הוריד 200 פאונד!!(משהו כזה לא זוכר בדיוק זה בערך 90-100 קילו לא זוכר את המספר המדוייק אבל זה משהו כזה אפשר לראות באתר שלהם למתעמקים) , זה הביא לי מוטיבציה מטורפת , הקטע של העור העודף הם פתחו להם שם תצורה הזה שהוריד כל כך הרבה היו שבועות שפשוט באתי למות הוא הוריד פעם 22 פאונד בשבוע בשלבים הסופיים של התוכנית (ויש עוד איזה חצי שנה משהו כזה שהם עושים הכנות בבית לבד) , בקיצור 22 פאונד בשבוע זה מה שהורדתי נראה לי ב4 חודש .. הקטע שהם רוצים רייטינג והם לא עושים את זה תמיד בצורה בריאה הם מאמנים את החולרות החולי נפש האלה 5-6 שעות ביום ואוכלים לי ג'לי מסכן ללא חלבון שכולו 8 קלוריות לקופסה וכל מיני זבל שמכינים להם שמה , דווקא יש דברים טובים אבל ממש ממש מתעללים בהם היו מלא פעציות באמצע העונה למלא אנשים בקיצור זו תוכנית לרייטנינג והבריאות לא ממש נכללת שם אני לא מאמין באנשים שמאבדים 10 קילו בשבוע , זה 1000% שריר בנוסף לזה אבל דווקא רובם יצאו בסופו של דבר ממש יפים ושינוי ענק.. בארץ זה סתם מעפן לא אהבתי בכלל |
![]() |
![]() |