|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מתי גדלתם הכי הרבה במסת שריר?
אנ עושה סקר. מי שמעוניין להשתתף שיציין את הדברים הבאים:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1)ab חזה כתפיים ויד אחורית B גב יד קדמית ורגליים הצלחתי להגדיל את הידיים בהמון הבדל של 2.5 ס"מ על אותו משקל גוף ואפילו קצת פחות שומן
2)לוקח חלבון מי גבינה עכשיו אני קונה אבקת חלבון ביצה אבקת קזאין וקראטין 3)בחצי שנה האחרונה שהתחלתי לשמור תזונה לפני זה הייתי מתאמן אבל לא שמרתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() בעיקרון זאת היתה התקופה שהבנתי שבלי לאכול לא ילך לי כלום אז נכנסתי חזק לאופסיזן בחופש הגדול האחרון התאמנתי חצי מהזמן Ab Push Pull וחצי שניabcd חזה. גב.רגלים.ידיים
משהו כמו חודשים השתמשתי בחלבון והגעתי בערך 72 קילו על 12 אחוז שומן על 1.72 היום אני כבר 75 על 13 בערך |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() הכי הרבה גדלתי בab
8 סטים שריר גדול,6 שריר קטן תפריט עם קלוריות ופחממות כמו שצריך,ואבקת חלבון. 1-4 חודשים זה התקופה שגדלתי הכי טוב. עכשיו אני עם אותם מאפיינים רק התוכנית אימונים אחרת. אני מניח שגדלתי יותר טוב מעכשיו ב1-4 חודשים הראשונים כי בעצם התחלתי להתאמן. ואני מתאמן 7 חודשים בערך |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 1. תוכנית Abc בחלוקה רגילה כמו שכולם עושים(עם שינויים בחלוקה לפעמים שמשנים תוכנית) וגם שעשיתי איזה שלוש חודשים Abcd גם גדלתי מלא
2.אף פעם לא הייתי עם תפריט מסודר ובלי אבקות בלי כלום אז אנלא יודע לגבי זה אבל אני בטוח שאם הייתי מקפיד על זה הייתי גודל פי שתיים 3.בשנה הראשונה גדלתי הכי הרבה ומאז אני די תקוע
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() בחיטוב!!! חעחעחע
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ב-5 השבועות האחרונים התחלתי פעם ראשונה עלייה במסה ועליתי במשהו כמו 6 קילו... מ-72 ל-78.
תכנית אימונים: Lyles Bulking Routine 4 פעמים בשבוע, בעיקר עבודה של 5 חזרות. אין לי תפריט מיוחד, אני פשוט טוחן כל היום נקניקיות, פלאפל, שווארמה, חזה עוף, חומוס וכו' אבל אני משתדל לאכול בערך 400 גרם פחמימות, 150 גרם חלבון ואיזה 80 גרם שומן שברובו איכותי ואני לוקח אבקת חלבון בבוקר ואחרי האימון+דקסטרוז. סה"כ מתאמן 9 חודשים, משקל התחלתי=87 קילו, בסביבות ה-30% שומן. משקל נוכחי: 78 קילו, משהו כמו 13% שומן. גובה=1.76 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() האמת? בחודש הראשון שלי הייתי במאזן נייטרלי, התאמנתי לא נכון והתזונה שלי הייתה בינונית. (הבנתי אבל קצת).
בחודש השני והשלישי התאמנתי Ab, הייתי במסה חריפה מאוד (סביב 2700 קלוריות ביום) , אכלתי נכון מאוד והתאמנתי נכון. גדלתי מהר מאוד.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() 1) Abcdef אם יש כזה דבר
![]() 2)בחודש האחרון התחלתי לאכול ממש אבל ממש הרבה(ואני מנסה לשמור על זה) 3)לפני חודש התחלתי לאמן גב שינוי גדול דפקתי!
![]() |
#10 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() שהתחלתי לעלות במשקל בחצי שנה אחרונה והרבצתי אמוניabcx2 והקפדתי חזק על תזונה על דגש חלבון כל שלוש שעות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() לא יצא לי לעלות ממש במסה שריר, אצלי זה לאט לאט!
1. עבודה בבית עם משקולות 2. לא שומר על תפריט 3. מתאמן שנה וחודשיים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כשהתחלתי להתאמן כל היום בשלישיה הקדושה (לחיצות בעמידת ראש מטח מקבילים)
כל היום ולקינוח חתירה וחבל עם משקולות מחוברות לאירובי ולאכול הרבה , תאכלס עליתי כמו לא יודע מה אני מדבר על 5 קילו בפחות מחודש עם עלייה מזערית של % שומן שלא רואים הבדל בעצם אני נראה יותר חטוב אפילו
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי שבנו לי תפריט..
עליתי 10 קילו ב3 חודשים.. אין הכל זה אוכל..הכל! |
![]() |
![]() |