|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני רואה מלא אנשים שעושים מסה רואים אצלהם הרבה שומן..עכשיו אני לא רוצה שיראו שומן יענו לעשות מסה אבל בלי שומן זה אפשרי דרך המסה הנקייה ? ואם כן איזה אימונים צריכים לעשות בשביל זה ואיזה אוכל לאכול?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() עלייה נקיה במסה הוא תהליך שגובל בבלתי אפשרי מעבר לכמה חודשים הראשונים של האימונים או אחרי חזרה מאוד ארוכה מפגרה
התהליכים הפיסיולוגים שמתנהלים בתוך הגוף שלך , שמובילים לעלייה/ירידה במסת שריר או עליה/ירידה במסת שומן הם מקבילים , כלומר כל עליה במסת שריר תגרור עליה מסויימת במסת שומן ,וכל ירידה במסת שומן תגרור איתה ירידה מסויימת במסת שריר אפשר כמובן בעזרת תזונה חכמה למזער נזקים בכל אחד מהתהליכים הנ"ל ,דרך ספירת קלוריות מדוייקת ,משחקים עם מאזני הפחמימות והחלבון שלך ,וכמובן שימוש מסויים בתוספי מזון כדי להשלים חללים בתוכנית התזונה שלך , אבל גם בעזרת כל אלו ,אתה מוגבל לחוקים שלפיהם הגוף שלך עובד ,וכבול לגבולות הגנטיקה האישית שלך. יכול מאוד להיות שx יעלה 2-3 קילו ורובם יהיו שריר ,וy שיתאמן בדיוק באותה צורה ,ויאכל אותו דבר ,לא יעלה אפילו גרם . בשורה התחתונה ? בצורה טבעית קשה מאוד עד בלתי אפשרי לעלות מסה בצורה נקייה לחלוטין ,לכן משקיעים תקופה יפה בעליה במסת איכותית עם כמה שפחות עליה במסת השומן ,אבל תהיה עליה במסת שומן ,זה הכרחי לצערנו הרב.
![]() |
#3 |
|
![]() ארבל צודק ולכן גם אני נפלתי קורבן לעליה במאסה... אויי הקוביות...
![]() |
![]() |
#4 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבין את התסכול שלך.
אני רוצה להיות גדול, ואפילו מאוד(לא ברמת מתחרה, אך ברמה די גבוהה). אני כבר 7-8 חודשים במאסה, וכפי הנראה תפסתי בתהליך גם לא מעט שומן, למרות הקפדה על תזונה ואימונים נכונים. זה אכן מתסכל, נורא. הכל נראה טוב ויפה בפלג הגוף העליון, אך בתחתון לא. אני אגיע בסוף ל75 קילו, ואולי 80 גם(כרגע אני 72). אבל נקווה שמשם לחטב מ17-20% שומן(מי יודע כמה אני אהיה בסוף), ל11% שומן לפחות לא תהיה קשה מדי. מחישוב מהיר שביצעתי: לפני שנה וחצי שקלתי 58, עם 11 אחוז שומן, שהם בערך 6 קילוגרמים. לאחר קצת אימונים וטיול בארה"ב עליתי ל62. נניח שמתוכם 1 קילו שומן ו-3 קילו שריר(אני מניח שהרוב שומן כי לא התאמנתי). מתוך ה10 קילוגרמים הנותרים במאסה נראה שהעליתי 7 לשריר, ו-3 לשומן. אולי אפילו 6 ו-4, כי ההרגשה היא שלמרות שנורא התנפחתי בשרירים, גם תפסתי בטן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחח נראה לי אני לא יעשה מאסה.. אין סיכוי שאני ישמין זה מגעיל.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |