|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום ובוקר טוב,
רציתי לדעת אם מישהו התנסה בדבר והאם זה משפיע? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() גם אתה נמנה עם העשרות אלפי בני נוער שתופסים ראש עם כדורי הרגעה??!
אני מעתיק מהעיתון: כ30 אלף מבני הנוער בישראל צורכים תרופות מרגיעות או ממריצות רק כדי להרגיש ב"היי"כך מזהירים ברשות למלחמה בסמים חלק מהתרופות שנמכרות ללא מרשם,מכילות מרכיבים מסממים ושימוש קבוע בהן ממכר ועלול להסב נזקים. על פי הנתונים שפירסמה אתמול הרשות למלחמה בסמים,כ8000 בני נוער בישראל הודו כי צרכו סינופר,תרופה להקלת הצטננות וגודש בדרכי הנשימה-ללא מרשם רופא.מדובר בתרופה שהחומר הפעיל בה הוא הפסאודואפדרין שהשפעתו דומה לזו של קוקאין. בעקבות נתונים אלה קרא אתמול מנכ"ל הרשות למלחמה בסמים חיים מסינג להורים למנוע מילדיהם גישה חופשית לארון התרופות."המצב הנוכחי בישראלץכשהיקף השימוש בתרופות הגיע לכדי אלפי בני נוערתהקלות בהשגתןתמחירן הזול בהשוואה לסמים ותרבות מסיבות התרופות מחייבים אותנו בהדלקת אורות אדומים"כך אמר מסינג. ממצאי מחקר מדגמי שנערך לאחרונה על ידי הרשות למלחמה בסמים ב185 בתי ספר מראים כי חצי מיליון בני נוער בגילים 12-18 כ6%-32 אלף תלמידים צרכו תרופות ללא מרשםתעל פי המחקר כ15 אלף תלמידים צרכו תרופות ממריצות ללא מרשם וכ28 אלף תלמידים נטלו תרופות הרגעה או שינה ללא מרשםתבין התרופות: "רוגעןתסינפור תריטלין תואסיוואל". אז מה אןמר הבחור?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחח הצחקת אותי.
ממש ממש אבל ממש לא אני אני לא מתקרב לנרגילה וסיגריות וגם בקושי לאלכוהול כי הוא גורם לי להרגיש רע. הסיבה שאני שואל כי לפני טסט לרכב[היו לי 2] אני מתרגש כמו מטורף ואני פוחד מתסריט חוזר...טעות קטנה והבן **** מכשיל...אני רוצה למצוא דרך להרגע לפני בדרך שעובדת. עריכה: אני בכלל נגד שימושים בכדורים לכל סוג שהם כי עדיף להתגבר בדרך הטבעית, אבל נוח לשמוע יעוצים. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה עושה אותך רגוע אבל אתה בהרגשה חרא עדיף שלא,תנסה להתמודד לבד עדיף לא להכניס דברים כאלה לגוף זה נותן הרגשה חרא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() אמא שלי לא הסכימה וגם אני לא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() רק רסקיו זה טיפות מתערובת צמחים נמכר בכל בית מרקחת/סופרפארם עולה 40-50 שקל מספיק לך ל40 שנה וזה לא מביא שום היי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חח לחץ של טסט זה הדבר הכי מלחיץ שהיה לי בחיים..
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא שעשיתי אבל זה לא מלחיץ בכלל לפי דעתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הטסט עצמו לא מלחיץ,הידעה שאם נכשלים בטסט צריך לשלם עוד 400 שקל כדי לעשות עוד טסט,זה מלחיץ!
|
![]() |
![]() |