|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1 הוא נראה קראטין חייתי מה אומרים מישו מכיר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() nire li stam harta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מוצר חזק לפי הרכיבים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() המוצר הוא Post workout , לא ניסיתי אותו אבל ניסיתי את הPre workout שהוא הNo xplode והוא היה ממש טוב, מקווה שהוא אותו רמה לפחות.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הם עושים אותו יותר מדי חזק אני באמת מקווה שהוא ככה
והוא גם לא עולה מעט |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חח..הלוואי הייתי מבין בזה משהו..(אני לא משתמש בשום תוסף מזון או משהו אחר..)
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() "CELLMAS KEEPS MY STRENGTH UP...."
![]() עוד פורמולה יקרה לאוסף.....
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() לפי הרכיבים מוצר נחמד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יקר תחת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בונה
420 קל (בלי משלוח) על 40 מנות? ואתה עוד לוק שתי מנות ביום זה מספיק ל20 יום?!?!?! 420 ש"ח לשלם כול 20 יום!?!?
![]() |
#11 |
מנהל ראשי
|
![]() 1. מוצר ברמה מאוד גבוהה ונותן תוצאות מעולות לא סתם הוא נבחר כבר פעמיים לקריאטין השנה.
2. לכל מי שחושב שזה יקר אז הכל יחסי נכון שלעומת קריאטין טהור זה יקר אבל המוצר הוא כמה רמות מעל בנוסף המוצר באותה קטגוריה של מוצרים כמו הnoz ואד אנרג'י ולדעתי הוא אפילו יותר חזק ומבחינת מסגרת מחירים הוא אותו טווח מחירים ככה שלכל אוהבי המיוחדים ואנשים שמזמינים מוצרים כאלה זה מתאים בהחלט גם במסגרת התקציב.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר לא משקיע תכסף בדברים כאילו ניסתי קראטין רגיל כמה פעמים עובד טוב עברתי לפרמולות שונות כמו אילו של אופטימום עם הסוכר וגם זו עם הטאורין והגלוטמין נסיתי עוד פורמולה Swole יותר גרוע כבר נראה לי זה היה אחר כך נתקעתי עם קראטין אטיל אסתר קילו שלם של הייגר פוואר וגם הוא לא עשה משהו מיוחד חוץ מטעם נורא מאז הבנתי קראיטן זה קראטין אני לא מחפש יותר שטויות זה לא איזה חומר אנבולי. עדיף כבר לקנות בכסף פרו הורמון . מי שיש לו עודף כסף שיהנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחלה מוצר, מוקר מאוד בחו"ל, כל כך הרבה אנשים משתמשים בו, אני כל הזמן שומע עליו ב bb.com
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() Bsn היא חברה מאוד מאוד איכותית ,ואחת המובילות בארצות הברית כרגע
בהחלט מוצר מעולה *ארבל רץ לקנות*
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() שיחקתם אותה בישראלבודי , שוב מביאים לנו את המוצרים הכי טובים שיש. השתמשתי במוצר בעבר ויש לי רק מילים טובות להגיד עליו. שווה כל שקל, המוצר הכי טוב שניסיתי עד כה. Bsn בהחלט החברה הכי טוב בארצות הברית כיום. כל אתר בחול מקטרג את החברה בתור החברה הטובה ביותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ממה ששמעתי המוצר ברמה גבוה מאוד כמעט משתווה לno, רק חבל שבארץ המחירים כלכך גבוהים, כשבחול המוצר עולה כ-150 ש"ח.
כל הכבוד על היבוא, לbsn יש גם פרוטאינים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
שכחת רק לציין ש BSN צריכים לשלם לאנשים כמו רוני קולמן חחח וזה מחייב מחיר מוצר יקר... באמת מוצרים ברמה גבוהה אני מישתמש בכל הליין שלהם מCELL ו SYNTHA6 ועד לNO-EXPLODE ממליץ בחום !!!!! (כנסו כנסו .....אחד שמבין.....) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כול הכבוד לישראלבודי על המצור החדש אבל..
המחיר יותר מידי יקר,ולא משתלם בכלל. אומנם הוא חזק נכון,יש לו השפעה אנבולית חזקה יותר מהקראטין רגיל. אם תשאלו אותי,המחיר לא שווה ל40 מנות הגשה שניגמרים בשבועים וחצי. למי שיש בארנק כסף מיותר שיקנה.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כתוב שהמוצר מיועד לגיל 18 ומעלה...יש סיבה מיוחדת לזה?