|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום , ערב טוב ושבת שלום.
חוששני שהתוכנית היא כמו 5X5 אבל בעת חיפושיי אחר התוכנית לא השגתי מידע עבורה. חשבתי על האופן הבא רק שחסר לי תרגיל אחד לדעתי: Squat 5X5 Dead Lift 5X5 T-Bar 5X5 Bench Press 5X5 Military Press 5X5 מקווה שלא טעית בשם של התרגיל האחרון. בחופש אני חושב לעבוד בצורה הזו 3 פעמים בשבוע, פשוט אני מרגיש שלעבוד על שרירים קטנים זה בזבוז זמן ולא יעיל...אין לי התקדמות משמעותית בידיים או תאומים. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תוכנית עצימה מידי, אתה לא תצליח להחזיק מעמד ככה. במקום זה, פשוט תעשה את התוכנית המקורית. אני כרגע עובד איתה, תוכנית מעולה.
http://www.atraf-f.net/or/showpost.p...5&postcount=15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה דעתך? עריכה: ראיתי בתגובות שניתן להחליף ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה Sit Up?
עריכה נוספת: אני אחליף את הבנט אובר ראו במקום בחתירה בכבלים, בטי באר, תרגיל יותר חזק לדעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
|
![]() ציטוט:
אני מניח שאפשר להחליף את המיליטרי פרס עם לחיצת כתפיים בישיבה, למרות שביל סטאר לא יאהב את זה. ![]() Sit up, זה כפיפות בטן. זה יותר נכון כפיפות אגן ("להתישב" בתרגום לעברית). עבודה על שרירי ה- Core היא חשובה. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הורדת לגמריי את העבודה הישירה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() דד ליפט לא מסוכן אם מבצעים אותו נכון. אני מניח שאתה מדבר על השרשור על הדד ליפט שהיה לפני כמה ימים, הבאתי שם אפילו ציטוט של רופא ספורט. אבל אני לא הולך לנסות לשכנע אותך, תעשה מה שנראה לך.
כן הורדתי לגמרי את העבודה הישירה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עידן.. התוכנית הזאת חדשה לי ומעניינת אבל יש לי כמה שאלות..
יש אפשרות לעבור אליה מהמצב שאני נמצא בו? אני עובד Ab 4 אימונים בשבוע רק מהסיבה שאני חייב ומתאמן בבסיס (ראשון-רביעי) מה אתה אומר אתה ממליץ? או להישאר בab קלאסי ורגיל..
![]() |
#10 |
|
![]() זה תלוי מאוד בלוח זמנים שלך. 5x5 מתבצעת על פני 3 ימים בשבוע, כרגע אתה מתאמן 4 ימים בשבוע.
בנוסף, אתה צריך לדעת לבצע את התרגילים בתוכנית. התוכנית הזאת מצויינת לשיפור הכח, לעליה במשקלי העבודה. אם אתה תהיה במאזן קלורי חיובי, אתה גם אמור לעלות במסה. שאלות מתבקשות: 1. מה המטרה שלך? 2. האם אתה רואה תוצאות מהתוכנית הנוכחית שלך? 3. האם אתה מצליח לעלות במשקלי העבודה בתוכנית הנוכחית שלך? אני רק אציין, שאם אתה אכן רואה תוצאות שמשביעות את רצונך כרגע, אני לא רואה טעם להחליף סוס מנצח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עידן, האם אתה הבחור מחיפה? ![]() סתם שאלה, מה ההיקפים שלך והאם הם עלו מאז התחלת ה5X5? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() הבחור מחיפה?
![]() אני מחיפה, מאיפה אתה יודע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אתה גם שוקל 86 או 186 ס"מ..אני זוכר בפזלים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אני אכן מתאמן בטכניון, אבל אני לא קרוב לא ל-86 קילו ולא ל-186 ס"מ. :laugh:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בחור גדול, בא לך לקשקש במסנג'ר בפרטיות או שאין ברשותך...אשמח אם תשאיר לי מייל או משהו כזה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם בשביל לגוון זה נשמע טוב.. אבל אתה אומר שזה 3 פעמים בשבוע בלבד כן?
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
idan_nnnn@nana.co.il עבו, כן התוכנית מתפרסת על 3 ימים בשבוע: ראשון, שלישי, חמישי או שני, רביעי, שישי או שלישי, חמישי, שבת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תודה עידן בכל מקרה
![]()
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() עידן יש לי שאלה ממש מטופשת אבל שלא יהיו אי הבנות:
מספר החזרות הוא מצד שמאל מצד ימין? פשוט נראה לי הגיוני יותר שמבצעים 5 סטים של 5 ביום אחד של סקוואטים ו3 סטים של 8 חזרות בפשיטת גב מאשר 8 סטים של 3 חזרות. אותו דבר בנוגע לסט אחד של 8 חזרות לעומת 8 סטים של חזרה אחת באימון של יום ה'. אותו הדבר בנוגע ליום ב'..4 סטים של 5 חזרות ולא 5 סטים של 4חזרות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() סטים בצד שמאל, חזרות בצד ימין.
5 סטים של 5 חזרות 4 סטים של 5 חזרות סט אחד של 3 חזרות סט אחד של 8 חזרות |
![]() |
![]() |