ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-04-07, 02:03   #1
גיבור
חבר מתחיל

ברירת מחדל אימון בייתי

טוב ככה... החלטתי שאני מתחיל להתאמן בבית... אבל באמת שאין לי שום בסיס או ידע בכל התחום של האימונים חוץ מכמה שכיבות שמיחה פה ושם כפיפות בטן ויהלום, וראיתי שיש פה חברה שממש מבינים בכל העניין. אז מה שאני מבקש זה ככה.. ואני ישמח אם תעזרו לי.

אני צריך שתעזרו לי עם אימון בייתי למתחילים שבאמת אני רוצה לחטב את הגוף וגם לעבוד קצת על כח... אבל הסתובבתי פה בכל האתר וכולם מדברים בשפה מקצועית כזאת ומבינים אחד את השני. אז רק אם אפשר לתת לי תרגילים ספציפיים לעשות וגם להסביר לי איך עושים אותם בדיוק... או לתת לי תמונה או משו שאני ידע...

תודה מראש... וזה אחלה אתר דרך אגב...

גיבור מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-04-07, 03:01   #2
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיבור
טוב ככה... החלטתי שאני מתחיל להתאמן בבית... אבל באמת שאין לי שום בסיס או ידע בכל התחום של האימונים חוץ מכמה שכיבות שמיחה פה ושם כפיפות בטן ויהלום, וראיתי שיש פה חברה שממש מבינים בכל העניין. אז מה שאני מבקש זה ככה.. ואני ישמח אם תעזרו לי.

אני צריך שתעזרו לי עם אימון בייתי למתחילים שבאמת אני רוצה לחטב את הגוף וגם לעבוד קצת על כח... אבל הסתובבתי פה בכל האתר וכולם מדברים בשפה מקצועית כזאת ומבינים אחד את השני. אז רק אם אפשר לתת לי תרגילים ספציפיים לעשות וגם להסביר לי איך עושים אותם בדיוק... או לתת לי תמונה או משו שאני ידע...

תודה מראש... וזה אחלה אתר דרך אגב...

בשביל להתאמן בבית כמו שצריך אתה צריך את הציוד הבא:ספת לחיצת חזה עם שיפועים,מוטות,פלטות של משקל ומתח.
בלי הציוד הזה אין לך אפשרות להתאמן אימונים כמו בן אדם בבית,כל העסק הזה יוצא בערך 2500 שקל אם תרצה תכתוב פה ואני יכוון אותך יותר לעומק בנוגע לציוד שאתה צריך,אם אין לך אפשרות לעשות את זה אז תירשם לחדר כושר שזה לדעתי האופציה הכי טובה.
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה