ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-04-07, 13:47   #1
aviran_p
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2006
הודעות: 601
ברירת מחדל פסטרמה כמקור עיקרי לחלבון

מה אתם אומרים על זה? בערך 200 גרם ביום? וכמה גרם בערך יש בפרוסה אחת, תודה.
aviran_p מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 13:54   #2
Deja Vu
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2006
הודעות: 2,005
ברירת מחדל

אני אוכל 150 גרם ביום ויש בכל פרוסה בערך עשרים גרם
Deja Vu מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 13:56   #3
aviran_p
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2006
הודעות: 601
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deja Vu
אני אוכל 150 גרם ביום ויש בכל פרוסה בערך עשרים גרם
אוקי תודה.
aviran_p מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 14:06   #4
Mazoz3
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2006
הודעות: 3,631
כללי:: תלמיד תיכון
ברירת מחדל

מה הערכים של זה ? כמה חלבון יש בכל פרוסה ?
Mazoz3 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 14:06   #5
aviran_p
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2006
הודעות: 601
ברירת מחדל

נ.ב, אף פעם לא חשבתם שכריך עם 5 פרוסות פסטרמה בתוכו נראה קצת מוזר (עבה)? חח
חח בכל אופן אז 200 גרם יוצא בסביבות ה-10 פרוסות ככה שיוצא בסדר לחלק ל-2 ארוחות.
ב-100 גרם יש בערך 23 גרם חלבון. עזוב שאמרתי מקור חלבון עיקרי, התכוונתי צריכה מרובה של פסטרמה, האם זה יוצר בעיות.
aviran_p מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 14:12   #6
Daniel-Barak
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
הסמל האישי שלDaniel-Barak
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 8,751
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mazoz3
מה הערכים של זה ? כמה חלבון יש בכל פרוסה ?
תלוי בסוג הפסטרמה ובמשקל הפרוסה, שמשתנה מחיתוך לחיתוך.
__________________
Daniel
Daniel-Barak מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 14:12   #7
eumail20000
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 488
ברירת מחדל

אני לא הייתי משתמש דווקא בפסטרמה כמקור עיקרי אלא רק כעוד מקור לחלבון בגלל 2 סיבות:
1. סודיום גלוטמט וחומרים משמרים.
2. מזון מעובד ממקור חזה עוף שסביר שאיכותו ירודה (בכל זאת זה נקניק ולא סטייק עוף).
eumail20000 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 14:13   #8
aviran_p
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2006
הודעות: 601
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Daniel-Barak
תלוי בסוג הפסטרמה ובמשקל הפרוסה, שמשתנה מחיתוך לחיתוך.
נכון אבל הייתי אומר שבסביבות 4-5 גרם בכל פרוסה.
aviran_p מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 14:13   #9
aviran_p
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2006
הודעות: 601
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eumail20000
אני לא הייתי משתמש דווקא בפסטרמה כמקור עיקרי אלא רק כעוד מקור לחלבון בגלל 2 סיבות:
1. סודיום גלוטמט וחומרים משמרים.
2. מזון מעובד ממקור חזה עוף שסביר שאיכותו ירודה (בכל זאת זה נקניק ולא סטייק עוף).
למה הסיבה הראשונה יכולה לגרום?
aviran_p מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 14:15   #10
Daniel-Barak
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
הסמל האישי שלDaniel-Barak
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 8,751
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי aviran_p
נכון אבל הייתי אומר שבסביבות 4-5 גרם בכל פרוסה.
ממש לא, זה מעט מאוד. יותר בכיוון של 15-20.
__________________
Daniel
Daniel-Barak מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 14:23   #11
Deja Vu
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2006
הודעות: 2,005
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי aviran_p
נ.ב, אף פעם לא חשבתם שכריך עם 5 פרוסות פסטרמה בתוכו נראה קצת מוזר (עבה)? חח
חח בכל אופן אז 200 גרם יוצא בסביבות ה-10 פרוסות ככה שיוצא בסדר לחלק ל-2 ארוחות.
ב-100 גרם יש בערך 23 גרם חלבון. עזוב שאמרתי מקור חלבון עיקרי, התכוונתי צריכה מרובה של פסטרמה, האם זה יוצר בעיות.
חחח תמדבר אחי לי ייצא לאכול בביצפר כריך עם שבע פרוסת נקניק ופרוסה אחת של לחם אנשים ייסתכול עליי בשוק,בקשר לחלבון שבנקניק הייתי אומר שקצת נסחפתה בנקניקים העשירים במיוחד יש 20גרם חלבון...
Deja Vu מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 14:24   #12
Vee
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלVee
 
תאריך הצטרפות: Feb 2006
הודעות: 215
ברירת מחדל

20 גרם בפרוסה ?! פרוסה שוקלת אולי 30 גרם, וגם זה נשמע לי מוגזם.
__________________
.Remember, remember, the 5th of november
Vee מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 14:26   #13
gman
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 2,137
שלח הודעה דרך ICQ אל gman
ברירת מחדל

אתם יודעים כמה גרם אתם קונים, פשוט תספרו את הפרוסות ותחלקו...
__________________
gman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 14:27   #14
Deja Vu
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2006
הודעות: 2,005
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vee
20 גרם בפרוסה ?! פרוסה שוקלת אולי 30 גרם, וגם זה נשמע לי מוגזם.
20 גרם חלבון במאה גרם נקניק, פרוסה לרוב שוקל בסביבות העשרים גרם....
Deja Vu מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 14:27   #15
aviran_p
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2006
הודעות: 601
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vee
20 גרם בפרוסה ?! פרוסה שוקלת אולי 30 גרם, וגם זה נשמע לי מוגזם.
לא הבנתי מה אתה אומר בזה, שקלתי 2 פרוסות יצא לי כמעט 40 גרם ככה שאני מעריך שיש בפרוסה כ-20 גרם אולי טיפה פחות.
דניאל אחי בפרוסה יש 4 גרם חלבון בערך, תעשה חישוב מהיר, כל פרוסה 20 גרם ב-100 גרם נגיד שיש 20 גרם חלבון.
aviran_p מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 14:37   #16
gman
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 2,137
שלח הודעה דרך ICQ אל gman
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי aviran_p
לא הבנתי מה אתה אומר בזה, שקלתי 2 פרוסות יצא לי כמעט 40 גרם ככה שאני מעריך שיש בפרוסה כ-20 גרם אולי טיפה פחות.
דניאל אחי בפרוסה יש 4 גרם חלבון בערך, תעשה חישוב מהיר, כל פרוסה 20 גרם ב-100 גרם נגיד שיש 20 גרם חלבון.
הכל תלוי בפרוסה, יכולות להיות פרוסות קטנות וגדולות פשוט סופרים את הפרוסות ומחלקים את המשקל שקנית בפרוסות...
__________________
gman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 15:02   #17
יותם טלר
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 858
ברירת מחדל

כעיקרון פסטרמה עשויה מחזה הודו, משמע אמורה להכיל בשר באיכות סבירה.

מה שהופך את צריכתה על בסיס קבוע לבעייתי, היא העובדה שמדובר במוצר שעובר תהליכי עיבוד רבים, בניהם הוספה של כמות בלתי ידועה של מים לבשר עצמו (מה שאומר שאין לכם מושג כמה חלבון באמת ישנו במוצר הסופי) תיסוף של סוכרים (רוב הפסטרמות מכילות באיזור ה-6-10 גרם פחמימות ל-100 גרם, הרבה ביחס למוצר חלבוני) וכפי שנאמר, מונוסודיום גלוטומט.

על המונוסודיום תוכלו לקרוא בקישור הבא מהאתר של טבעלייף:

http://www.tevalife.com/article.asp?id=1133
יותם טלר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 18:58   #18
NIRAN
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלNIRAN
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 4,315
שלח הודעה דרך ICQ אל NIRAN
ברירת מחדל

אני לא אוכל נקניקים בכלל (גם נקניקיות והמבורגרים בדרך כלל...), סתם זבל מעובד מלא משמרים ומייצבים (ניטריטים ניטרטים וכו')

אני אישית לא הייתי מסתמך על זה כמקור חלבון עיקרי.
__________________
NIRAN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 22:22   #19
Vee
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלVee
 
תאריך הצטרפות: Feb 2006
הודעות: 215
ברירת מחדל

דיברתי על כמות חלבון לא על משקל. אבל כנראה הייתה פה אי הבנה. 5 גרם חלבון לפרוסה של 20 גרם, זה נשמע לי הגיוני.
__________________
.Remember, remember, the 5th of november
Vee מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 22:52   #20
aviran_p
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2006
הודעות: 601
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Carnivore
כעיקרון פסטרמה עשויה מחזה הודו, משמע אמורה להכיל בשר באיכות סבירה.

מה שהופך את צריכתה על בסיס קבוע לבעייתי, היא העובדה שמדובר במוצר שעובר תהליכי עיבוד רבים, בניהם הוספה של כמות בלתי ידועה של מים לבשר עצמו (מה שאומר שאין לכם מושג כמה חלבון באמת ישנו במוצר הסופי) תיסוף של סוכרים (רוב הפסטרמות מכילות באיזור ה-6-10 גרם פחמימות ל-100 גרם, הרבה ביחס למוצר חלבוני) וכפי שנאמר, מונוסודיום גלוטומט.

על המונוסודיום תוכלו לקרוא בקישור הבא מהאתר של טבעלייף:

http://www.tevalife.com/article.asp?id=1133
וואי ממש תודה אחי, אחרי שקראתי אני ממש חושב פעמיים לפני שאני יאכל כל כך הרבה פסטרמה, בכל מקרה אתה יכול להגיד לי אם 100 גרם ביום על בסיס קבוע נחשב הרבה?
aviran_p מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:38.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים