|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום ערב יום הזכרון לחללי מערכות ישראל ז''ל ולנפגעי האיבה(פיגועים).
עצוב מאוד. מקווה שמחר לא כולם יתמאנו ולא ישמעו מוזיקה ולא יראו איזה סרט מבדר אלא סרטים שמדבר על מלחמות ישראל. שכל אחד יתן את הדעה שלו לאן המדינה שלנו הולכת. כי עדיין לא נגמרו המלחמות רק אתמול נחתו מספר קסמים בשדרות. לאן המצב מתקדם? לדעתי לעוד הרבה פעולות צבאיות והמצב רק הולך ומחמיר... יהי זכרם ברוך נשמתם תיהיה צרורה בצרור החיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() לזכור ולא לשכוח!
יהי זכרם ברוך!
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יהי זכרם ברוך !
הרבה אנשים מהמשפחה שלי נהרגו במלחמות ונפצעו וגם ידידה הכי טובה שהיתה לי נהרגה בפיגוע 2003:cry_1::cry_1: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() יהי זכרם ברוך
אנשים תלכו לטקסים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() התיסכול כבר כל כך גדול במדינה שלנו
ככה שלפי המצב הקיים לא יהיה מנוס ממלחמת אחים עוד15 שנה +- נערך: איך שכחתי יהי זכרם ברוך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() יהי זכרם ברוך!
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() אני מדי שנה מגיע לטקס בתיכון שלמדתי בו. זו מעין מסורת אצלנו... כל הבוגרים משנים עברו מגיעים . אני חושב שכדאי לכל אחד ללכת לטקס זה המינימום להראות את הכבוד שאנחנו רוכשים כלפי מי שחרפו נפשם בהגנה על המדינה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
יהי זכרן ברוך...באמת הציעו לי לבא לטקס..נלך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יהי זכרם ברוך! ובקשר להן זה הולך למלחמה גדולה לדעתי....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יהי זיכרם ברוך, כמובן שכל אחד יילך לטקסי זיכרון...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
הושעה
|
![]() ניתן לראות את חשיבות היום הזה גם בחיים הרגילים. אפילו ביום השואה המדינה עוד איכשהו חיה ואנשים יותר אנרגטיים וחלקם מוצאים אף סיבות לשמוח. גם בגלל שלא כל אחד בעל מוצא אירופאי. בניגוד ליום הזה שהמדינה פשוט "מתה" ליום אחד. בעיקר כי זה רלוונטי למציאות העגומה שאנחנו חיים בה כיום וכל אחד מאיתנו שותף לה כל עוד הוא חי במדינה הזאת. הרבה מהאנשים שבהם אנחנו נזכרים ביום הזה היו בשלב כלשהו בחיים ממש קרובים לחלק מאיתנו.
![]() |
#12 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() יהי זכרם ברוך ולזכור כל השנה לא רק היום.
אני מכיר אישית על חיילים שהלכו והכאב הוא כל השנה ולא רק היום . ..." טוב למות בעד ארציינו ...." ? ציטוט של יוסף טרומפלדור מי מסכים ?
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יהיה זכרם בברוך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יהי זכרם ברוך.
![]() |
#16 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ולצערי גם אני מכיר... המפק"צ שלי, אליאל בן יהודה ז"ל נהרג במלחמה האחרונה. היה בין ההורגים באבו טויל ביום שלפני הפסקת האש. יהיה זכרו ברוך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יהי זכרם ברוך.
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() היום הגיעה אמא של החייל צחי איתח לדבר איתנו עליו..למי שלא מכיר, אז למי שראה את הסרט "הבופור" אז זה שפיצר החייל שניגן באורגן והיה ההרוג האחרון בבופור בעמדה הירוקה. היה פשוט מרגש איך היא סיפרה עליו ושהוא תמיד היה עוזר בחינם..למשל לילדים שאין כסף לבר מצווה אז הוא היה מגיע לאירוע ומנגן בחינם..אפילו בועז שרעבי כמה ימים לפני שצחי מת ביקש ממנו שיינגן לו בכמה משיריו ותוך כמה ימים מצא אותו בהלוויה שלו.
או שהיא ביקשה ממנו להשאר בבית לאחר שהוא היה יכול אבל הוא אמר שהוא חייב להיות על הבופור בגלל שכל החברים שלו ניטחנים בשמירות ואם הוא יגיע אז הסבב ייתקצר, או שהוא אמר שבשבילו שהוא ימות או שחבר שלו ימות זה בשבילו אותו הדבר. פשוט אין מילים לתאר עד כמה זה עצוב לראות משפחות שהילדים שלהם שעוד לא הגיעו לגילאי 20 שזה לא רחוק מרוב הפורום נהרגו בשביל המולדת ובשבילנו, ויש פה המון אנשים במדינה הזאת שלא מעריכים את המוות שלהם וכל הזמן חושבים רק איך להתחמק מלהיות ביחידה קרבית ולהיות ג'ובניק.. כל פעם כשמגיע היום הזה אני נזכר בזה שאני רוצה לשרת רק בקרבי ולשרת את המדינה רק בגלל החיילים הקודמים שנלחמו בשביל הארץ ובשביל שמדינת ישראל תמשיך להתקיים,וזה מה שעושה את הצבא שלנו להכי חזק בעולם.עזבו את הטכנולוגיה והנשקים,זה הכל בזכות האופי שלנו להגן על המולדת. ת.נ.צ.ב.ה |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() יהי זכרם ברוך ... אולי בימים הנוראים האלה יום השואה.. יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ייכנס קצת שכל במנהיגים המושחתים שלנו שיעשו משהו בקשר לשלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מסכים. ד"א, יש פה עוד מישהו שויתר היום על אימון ? |
|
![]() |
![]() |