|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שבת שלום חברים,
השאלות: 1. יש טווח חזרות שמומלצות בכללי לחיטוב? סטים/חזרות שמומלצים? במאסה אני עושה פירמידה מתחיל משקל נמוך ומעלה, 12 10 8 6 2. המלצות על cardio בוקר, הרבה מאד המליצו מפתחי גוף בראיונות אישייים על הליכה בבוקר חצי שעה [על קיבה ריקה ??] ואז יותר מאוחר אחרי האוכל והארוחות להמשיך לאימון משקולות. כדאי גם לנסות? 3. אני שכחתי אני אזכר בהמשך |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() 1. אין הגדרה למספר החזרות. פעם היו כאלה שאמרו שבחיטוב צריך לעשות מעל 15
חזרות, אבל היום יודעים שזה כבר שטויות. תנסה לעבוד באותה עצימות שעבדת במסה ע"מ לא לרדת במשקלי עבודה. 2.אני אישית בחיטוב עושה את האירובי לאחר האימון משקולות. אני לא מבין מה הטעם בלעשות אירובי על הבוקר על קיבה ריקה, זה ידוע שהגוף משתמש בשומן בצורה הכי יעילה אחרי אימון אנארובי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי תודה רבה על התשובה גבר
עכשיו בנוגע לקארדיו, אני עדיין לא סגור על איזה קארדיו לעשות ואם מה שאני עושה / יעשה הוא over.. כרגע אין לי קארדיו ממש במאסה.. אני לא יודע מה לעשות, רוצה לעשות hiit אינטרוולים ספרינטים וכו אבל לא יודע איפה ואיך.. איך לסדר את זה בתוכניות אימונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי הCardio אומרים שמומלץ על קיבה ריקה כי זה שורף שומן על הבוקר במקום מאגרי גליקוגן כמובן שאני לא מדבר על ריצות של חצי שעה הליכה מהירה כמובן... בקיצור תנסה פלוס מינוס על 70-75% מהדופק שלך יותר ישרוף שריר כבר לאחר זמן הכוונה לא להתקרב לריצות ארוכות וכו... לגבי אינטרוולים אני לא מודע לכושר שלך בדיוק אבל תנסה להתחיל דקה ריצה ספרינט קצב 12.5-15 (לא להגזים ולהשים ישר 15 כי יש לך 10 דקות כאלה) ואחרי הריצה 2 דקות הליכה על 5.5-6 ואז שוב דקה ריצה ו2 דקות הליכה ככה מספיק 20 דקות.תשלב איפה שנוח לך במהלך היום עם לא אישית לא היה לימודים הייתי עושה בבוקר הכי בריא וטוב לדעתי. בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|התחדשתי בחלבון חדש, מתחיל תקופת מסה, אשמח לשאול אתכם מספר שאלות | ariellevinov | תזונה ותוספים | 6 | 08-02-13 20:08 |
אני רוצה לקנות ספה משקולת ויש לי כמה שאלות. אשמח לעזרה | et83 | פיתוח גוף-כללי | 16 | 07-12-10 18:47 |
כמה שאלות על אימונים אשמח לתשובות | tiron2010 | אימונים | 3 | 04-09-10 12:54 |
התחלתי חיטוב ! כמה שאלות, אשמח אם תעזרו לי ! | LittleNigga | תזונה ותוספים | 13 | 12-04-08 20:22 |
אשמח לביקורת לתפריט מסה הבא | motombo | תזונה ותוספים | 4 | 20-11-07 20:39 |