|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום
אני חייל קרבי בן 22 שמשרת ביחידה בנאים דיי גרועים שנמצאת בשטח כל הזמן. אני מפקד שם מה שאומר שרוב הזמן אני לא יכול לעזוב את האתר, התחלתי להתאמן כבר כשהייתי קטן וכל חיי עסקתי בספורט. יוצא אחד לשבועיים או שלושה לסופש, ושם אני מתאמן כל יום בחדר כושר נוסף לזאת בכל הזדמנות שיש לי ללכת לחדר כושר אני מנצל אותה. הגוף שלי לא מפותח מידי אך לאחרונה מתחילים לראות יותר תוצאות ופיתוח. השאלה שלי האם לעשות מסה או חיטוב והאם אני מסוגל בכלל בתנאים הללו לעמוד באחד מהם. בן 22 שוקל 69 1.75 בסביבות ה13 אחוז שומן בעוד 4 חודשים אני משתחרר אבל עד אז אני רוצה להכין לי תוכנית מסוימת כדי שאדע איך להמשיך ואיך עליי לאכול כיום אני אוכל בסביבות ה2000-1800 קלוריות בסיום ולפחות 140 חלבון. לוקח גם בצבא וגם בבית אבקת חלבון ובצבא חטיפי חלבון. רץ 3-4 פעמים בשבועות ריצות דיי ארוכות ומנסה לאלתר תרגילי כח כמו מתח מקבילים סמוך קומים וכו' תודה רבה על העזרה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תשתדל כמה שיותר להתאמן בארבעה חודשים האלה ולאכול טיפה יותר ממה שהגוף שלך מוציא ביום ככה שתעלה בקצב ממש ממש איטי גם כי אוטוטו קיץ וגם מהסיבה שאין לך יכולת להתאמן כמו שצריך ואם תעלה הרבה במשקל אתה תעלה גם לא מעט בשומן. מאותה סיבה גם עדיף לא לחטב- אין לך יכולת להרים משקלים, סכנה לפירוק שריר. יש לך בסך הכל ארבעה חודשים תן את כל כולך באימונים ואחרי שתשתחרר תתחיל משהו מסודר יותר. בהצלחה
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל תודה רבה על העזרה!
דבר שני שכחתי לציין שאני כבר זמן מה בתקופת מסה עליתי מ63 ל68-69 קילו. אני לא רוצה להמשיך במסה יותר מידי זמן והבעיה אי שיש ימים שאני במאזן קלורי חיובי ויש ימים שאני בגירעון קלורי רציני... אני לא יכול לשמור פה על התזונה באופן טוב כל כך לכן אני רוצה להחליט ל כיוון כדי לדעת עם להוסיף לעצמי דבר כדי שאגיע לחיובי או לעשות מה שקל יותר ולהיות במאזן קלורי שלילי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תתאמץ ותשתדל להשאר על נייטרלי בערך, אולי 200+ ביום.
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה על העזרה..
יש לי רק שאלה אחרונה אם אשאר על מאזן נייטרלי והתאמן האם אוכל לראות תוצאות? הגוף יתחטב או יתנפח? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ייעוץ|המשך תקופת חיטוב | pOOnch | תזונה ותוספים | 7 | 06-05-12 08:24 |
צריך עזרה בבניית תוכנית בתנאים מסויימים | ArikTuna | אימונים | 3 | 20-03-11 15:20 |
ייעוץ| איך התפריט - חיטוב | aviav4 | תזונה ותוספים | 4 | 01-02-11 12:16 |
ייעוץ - איך התפריט חיטוב שלי?! | ChonGo | תזונה ותוספים | 15 | 02-06-09 18:04 |
- ייעוץ בתפריט חיטוב - | ThE HummeR | תזונה ותוספים | 3 | 03-04-08 20:31 |