|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() המדריך למתחיל, איך אני יודע שתוכנית האימונים שלי טובה ? כתבה שניה בסדרה
כתבה מספר 2 מתוך 5 בכתבה הראשונה בסדרה "המדריך למתחיל, איך אני יודע שתוכנית האימונים שלי טובה ?" סקרתי את מרכיבי כושר הגופני. החלטתי להתמקד במרכיב הכוח. הסברתי את המושגים נפח, עצימות ותדירות. ונתתי דגשים כלליים איך מתאמן מתחיל צריך להתאמן. הגענו לכמה מסקנות:צריך לעבוד עם מינימום תרגילים שמפעילים מקסימום שרירים. חובה ללמוד ולשלוט בטכניקה של תרגילי הבסיס (סקוואט, לחיצת חזה המדריך המלא, דדליפט, לחיצות מעל הראש, חתירות, מתח ומקבילים). צריך לשאוף לעבוד בעצימות גבוהה. צריך לעבוד בנפח מינימאלי שיגרום לנו להתקדם. לא לבצע יותר מדי תרגילים סטים וחזרות. צריך להתאמן בתדירות גבוה אך שתאפשר לנו להתאושש מאימון לאימון. ![]() במאמר הנוכחי אדבר על התקדמות פרוגרסיבית מאימון לאימון (פיצוי יסף). אנסה להמשיך להקנות לכם כלים להבין את הרעיון הכללי של אימוני כוח ומה בעצם אנחנו עושים פה ? המשך קריאה בפוסט: http://rancohenpt.wordpress.com/2014...D7%90%D7%99-2/ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פוסט חדש בבלוג שלי המדריך למתחיל, איך אני יודע שתוכנית האימונים שלי טובה ? | moo | אימונים | 0 | 15-01-14 19:50 |
כתבה חדשה - תוכנית האימונים 5x5 של ביל סטאר, הגרסא הליניארית | הנהלת הפורום | אימונים | 10 | 04-08-10 10:25 |
עזרה למתחיל - עצימות האימונים | OFERR | אימונים | 13 | 11-03-10 20:16 |
תוכנית האימונים שלי(למתחיל)מה אתם חושבים ? | zivk | אימונים | 4 | 18-02-09 19:34 |
יש כאן חובבי חריף? כתבה טובה מאוד מאתמול | OMRI-TURBO | פיתוח גוף-כללי | 30 | 19-04-07 13:28 |