|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם,
הייתי פעיל בפורום לפני מה שנים טובות ואז התגייסתי.. עכשיו אני לקראת שחרור אז אני חוזר להתאמן ואני צריך את עזרתכם. אני מתאמן חצי שנה תוכנית ab 4 פעמים בשבוע, עושה שלוש תרגילים לכל שריר עם 8 חזרות. אני רוצה לעבור לתוכנית abc אבל אני לא יודע אך בונים אותה. חשבתי על abc עם חלוקה של: גב+יד אחורית, חזה+יד קדמית, רגליים+כתפיים. לעשות 4-5 תרגילים לכל שריר עם 8 חזרות. האם זה הכיוון או שממש לא? תודה
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() למה אתה רוצה לעבור ל abc
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() באמת לא מבין למה אתה רוצה abc אתה עדיין לא שם אם כל התוכנית ab אתה עובד ב8 חזרות.... :/
אין מה לרמות את הגוף שלך... מעבר לזה אם כבר אז חלוקה נכונה יותר: גב+יד קידמית, חזה+יד אחורית, רגליים+ כתפיים. אין סיבה לעשות גב שמאמץ את היד הקידמית ואז יום אחרי לעשות יד קידמית... ובטח שבטח שבטח שלא לעשות יד אחורית יום לפני חזה...!!!! בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אורי - אם אין לך מה לומר, אז לא נראה לי שהודעות מתנשאות תורמות למשהו...
בכל מקרה, אין לי סיבה מיוחדת שאני רוצה לעבור פשוט אחרי כמה חודשים של ab הנחתי שכדאי לשנות תוכנית. מה אתם אז ממליצים לעשות? להעלות את כמות החזרות? להעלות מס' סטים? ראיתי פה באתר תוכנית ab שונה ממה שאני עושה - שהיא משלבת תרגילים לכל הגוף ולא פרטני לכל שריר כמו שאני עושה. היא נראית משהו כזה- a - סקוואט, דדליפט רומני, תאומים, בנץ' פרס, פרפר, כפיפות בטן. B - דדליפט, פרונט סקוואט, מתח, חתירה, פרס. שזה שונה בעליל מהתוכנית שלי. מה אתם ממליצים לעשות מכאן אז?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גיוון זה שם המשחק
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אבל הייתי מציע שתרשום לנו מה אתה עושה כרגע ומשם נתקדם.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אין מה לשנות תוכנית כל עוד אתה לא נתקע בה.
גיוון זה לא המשחק, גיוון זה משחק לחלשים, בכל תוכנית צריך שיהיה סקוואט בנץ דדליפט פרס מתח חתירה, אפשר לגוון עם כל המשחקים מסביב אבל התרגילים האלו הם חובה, אתה רוצה לגוון פעם בק פעם פרונט פעם דד כזה פעם דד כזה פעם פרס משקולות פעם מוט וכו, אבל התנועות האלו חייבות להישאר עם עומסים כבדים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית תזונה לעלייה במסה.... | oz123 | תזונה ותוספים | 6 | 14-07-09 11:41 |
תוכנית לעלייה במסה fbw | torres | אימונים | 4 | 24-04-09 22:46 |
ביקרות | תוכנית אימונים Ab לעלייה במסה | Roei | אימונים | 21 | 22-07-07 23:47 |
[בקשה]תוכנית לעלייה במסה | N!Ro | אימונים | 0 | 10-04-07 00:52 |