|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן, אני בן 21, לפני כ3 חודשים התחלתי להתאמן 4-5 פעמים בשבוע רק אירובי.
שקלתי 102, עם 34 אחוזי שומן, היום אני 86.5 עם 26. הגובה שלי 1.69, עם כל המשקל הזה עדיין אני מסיים שירות כצוללן בחיל הים. אין לי תוכנית כיוון שאני מתאמן במכון כושר עם התעודת לוחם (כניסה חופשית) כשאני בבית, וכשלא אז בבסיס. אני עושה שעה וחצי של אירובי בכל אימון (סקי, אופניים, ריצה ואם אני בבית- שחיה). רציתי לדעת אם יש פה תוכניות בנויה לחיטוב ועם זאת לשריפת שומן, אני עם שריר מאוד גדול ביד קדמית (למעוניינים אשלח תמונה בפרטי כיוון שאי אפשר להעלאות לכאן) ואם זאת היד האחורית מתחילה להיות ׳מדלדל׳. הבנתי שחשוב מאוד להוסיף אימוני כוח.. אז תודה לעוזרים, חג שמח... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קודם כל הרוכים הבאים וכל הכבוד על השינוי.
לשאלתך: מבחינת האימון האנאירובי אין הרבה הבדלים בין חיטוב למסה, השינוי יהיה בעיקר בתזונה. מה שכן, כדאי שתתרגל לעובדה שכל עוד אתה בחיטוב לא תראה עלייה רצינית במסת השריר, היות ואתה במאזן קלורי שלילי(שורף יותר קלוריות משאתה אוכל) ולגוף אין מספיק אנרגיה לבנות שריר. תקפיד על אימונים אנאירוביים על מנת לשמר את השריר הקיים, ובסוף החיטוב תעשה את הדרך ההפוכה ותתחיל לעלות במשקל ולבנות שריר.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תומך בזה שמעליי (: אני לא מכיר דרך להוריד אחוזי שומן בלי תוכנית תזונה מתאימה..
מה שמשפיע על החיטוב זה 90% תזונה 10% אימון |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה לאכול בזמן חיטוב ושריפת שומן | matand12012 | תזונה ותוספים | 2 | 19-04-13 01:35 |
חיטוב ושריפת שומן בגוף | matand12012 | תזונה ותוספים | 1 | 16-04-13 19:32 |
חיטוב ושריפת שומן בגוף | matand12012 | פיתוח גוף-כללי | 1 | 16-04-13 08:14 |
ירידה במשקל ושריפת שומן | CriminaL | תזונה ותוספים | 26 | 04-10-07 19:43 |
מאמר: סידן ושריפת שומן | שריר | תזונה ותוספים | 2 | 19-05-07 11:08 |