|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו שמע או מכיר מקום לקנות באינטרנט מגנט למשקולת?
אני אישית ראיתי באמזון ובאיי ביי והמחירים הזווים יכול להיות 35 דולר למגנט אחד של איזה קילו? מישהו משתמש בזה בכלל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה הייעוד של זה?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני יסביר לך , לא יודע אם ככה זה בכל החדרי כושר או בחלקם אבל אצלנו הקפיצות בדמבלים זה 10 , 12.5 , 15 , 17.5 וכן הלאה. ואלה קפיצות לדעתי שהם גדולות מדי ומאוד קשה לי לעלות במשקלים בגלל זה
תסכים איתי שלעלות 2.5 במכה ביד אחת זה מטורף והמגנט זה כדי למתן את העלייה במשקל לדוגמא בפטישים אני עושה 15 קילו כל יד בקלות , ו 17.5 אני מתקשה בחזרה הרביעית בערך וזה מבאס אותי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יש רצועות עם משקל שקושרים סביב היד.
למה צריך את המגנטים האלה.... :/ ובתרגילים הגדולים זה לא רלוונטי כי קפיצה של 5 קילו היא לא רק אפשרית היא גם בדרך כלל עוברת כמעט בלי הרגשה...
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה חייב להתחכם? איפה ראית שדיברתי על התרגילים הגדולים?
ואיך בדיוק רצועות שקושרים סביב היד יותר נוח מלשים מגנט? יותר פשוט מזה? אנשים פה מדברים בלי היגיון |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() האמת שלא שמעתי על זה , יכול בהחלט לעזור למתאמן המתחיל .
ולכותב הפוסט הבחור נתן לך אחלה אופציה כרגע הרצועות האלה זה הדבר היחיד שיש לך להשיג כרגע והאמת שזה רעיון טוב .
מר ישראל הצעיר 2010 מר ישראל עד 65 ק''ג 2011 מנהל סניף ישראלבודי הרצליה סוקולוב 2 ![]() נערך לאחרונה על ידי אמרון, 22-09-13 בשעה 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכמה עולות הרצועות האלה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לעומת זאת ההבדל בין 5 קילו ל7.5 קילו זה משמעותי . 2.5 זה חצי מחמש זה אומר שהעלתה חצי משקל ממה שאתה מרים בדרך כלל ( אני בכוונה נותן דוגמאות קיצוניות שתבין את ההבדל). לגבי כמה זה עולה אין לי מושג ואין לי מושג מאיפה קונים את זה אבל בדרך כלל תמיד יש בחדר כושר כאלה, תמיד יש איזה קופסה בחדר כושר תחפש שם.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() נשמע לי דבר דבילי ובכלל משהו שמתאים לעצלנים, ולפי דעתי עצלנים צריכים להשאר בבית ולא
לבזות את חדר הכושר. קפיצה של 2.5 קילו ומטה (1.25 לדוגמא) זה בדיחה, משהו שלא מורגש בד"כ אלא אם כן מדובר בתרגיל מבודד ו/או משקל שאתה עושה בתור סט אחרון. אם תעשה פטישים עם תוספת של 2.5 קילו יכול להיות שלא יהיה לך נעים כמו שתעשה בלעדהים, אבל אתה בהחלט תוכל להרים אותם. אם אתה רגיל ל-10 חזרות אז תעשה 8, במקסימום. ובכלל, מתאמן מתחיל צריך תקופה לא קצרה להשאר עם משקלים שמתאימם למשקל שהוא מסוגל להרים ולא לנסות להעלות משקל בזמנים קצרים, הגוף צריך להתרגל ואתה צריך לבצע את התנועה כמו שצריך. בקיצור, Don't be a PUSSY. תתאמן טוב, תתחיל להתחזק ולאט לאט תעלה במשקלים. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מגני שוקיים | ניר123 | פורום אימוני כוח | 2 | 18-05-12 19:49 |
כושר לבני נוער | dann1 | אימונים | 2 | 14-03-12 16:21 |
מגניקומסטיה | tomeriko82 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 18-07-08 17:50 |
האם ציפי לבני תשתמש בזה ? | dror | פיתוח גוף-כללי | 7 | 16-06-07 21:11 |