|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני כרגע משתמש באבקת חלבון של Inner Armour
Super Quad Protein היא טעימה לי מאוד אבל זה לא העניין. אני בתקופת מסה ולא מעוניין בגיינר. בעיקרון היא כמו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() בקיצור מה אתם אומרים? דרך אגב מה ההבדל בין Quad ל Whey Isolate אךי אני יודע איזה חלבון להתאים לי יש בכלל כזה הבדל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() תהיה יותר ספציפי , לא הבנתי כלום ממה שאתה רוצה ,
לגבי האבקה שאתה משתמש , אני יכול להגיד לך שזה לא הולך לפי מה יותר טוב אלה לפי מה יותר מתאים .
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: Punk
עוסק ב:: עוזר לאנשים טובים
|
![]() אם אתה בתקופת מסה למה אתה לא מעוניין בגיינר ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() לדעתי לפני שאתה קונה מוצר אם אתה לא מבין תלך לאחד מסניפי ישראל בודי שם ייתנו לך ייעוץ מקצועי ויתאימו לך מוצר שמתאים לך , אני נמצא בסניף הרצליה אם תצטרך עזרה תוכל לקפוץ לפה.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בתקופה של לגדול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() חלבון איזולט זה חלבון שעבר תהליך של בידוד בעצם ניקו ממנו את כל הפחמימות ואת השומנים . לדעתי למי שלא בדיאטה קריתית ושלא סופר כל גרם פחמימה אין לו צורך בזה.
וסופר קוואד לדוגמא זה תשלובת של חלבונים שכל סוג חלבון נספג בצורה שונה בגוף , תכלס תשלובת ייתן יותר תוצאות בעיקרון הבעיה שרוב התשלובות מפוצצות פחמימות ושומנים ואז זה פחות טוב, יש לך היום את המטריקס 5 שהוא בין התשלובות היחידים שהוא גם תשלובת וגם נקי מפחמימות ושומנים . בהצלחה .
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כרגע אני משתמש ב Super Quad של Inner Armour שהיא 5 גרם פחמימה ולא זוכר כמה שומנים מה אתה אומר עליה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה בנוגע לאבקת חלבון | aviav4 | תזונה ותוספים | 13 | 06-02-11 16:32 |
בקשה קטנה בנוגע לאבקות חלבון | Roi_T | תזונה ותוספים | 9 | 22-12-08 13:27 |
יעוץ בנוגע לאבקת חלבון | THEJOKER | תזונה ותוספים | 4 | 27-09-08 16:26 |