|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גובה:178 משקל:79 א.ש (11 בערך) לא מוריד שיערות כי אני גבר אחושרמוטה.
3 שנים אני מתאמן והבייספס שלי לא גדל, אני נשאר על 33 היקף מה עושים?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() הייתי עושה אותך. אפשר פלא?
וזה בגלל שאתה עובד כוח אחי נראה לך שתגדל עם תעבוד רק עם חזרות נמוכות?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יוסי יד 50 אמר לי שצריך לפמפם בייספס עם המוט w מול המראה עד ששורף
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שמע..
בוא נתחיל בזה שאתה לא 11 א"ש,מדדת? רואים שלא,כי הערכה שלך שגויה. מה הקטע שלך לעלות תמונות סגנון בילדינג אם זאת בכלל לא המטרה שלך.. ואם כבר אתה מעלה מה זה הפוזינג הזה? אי אפשר להבין הרבה. תאכלס,ממה שרואים אין לך הרבה מסה,אבל אם הקרוספיט עושה לך טוב,אז על הזין... כל אחד והמטרה שלו. ותפסיק להתנהג כמו ילד קטן,אתה מזלזל הרבה ושים לב לעצמך גם. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה נראה לך תמונה בסגנון בילדינג? זאת תמונת הטרלה. מצחיק שעל 178 ו79 קילו אתה קובע ש"אין לי הרבה מאסה" יפה. לך תעשה שיעורים ילד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בנינו נדב, קצת עפת על עצמך (גם יחסית לפוסט הטרלה).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ילד ילד..
אין לך הפרדות ברגליים בשיט,ולא רואים כלום בבטן,למרות שאני לא ממהר להעריך משם. נו ו...? נתונים זה רק מספר,לא רואים אצלך כלום,אתה מדבר כמו אחד שלא מבין מהחיים שלו. שיעורי בית אתה זה שצריך לעשות,אתה תקוע במקום ולא מתקדם בכלום,לפחות מבחינת פיתוח גוף, בין אם זה המטרה שלך או לא,לזמן שאתה מתאמן אתה לא נראה בכלל כאילו דרכת בחדר כושר. תפסיק להיות אפס שמזלזל בגיל,נו אני יותר צעיר ממך נכון ויכול ללמד אותך הרבה,תהיה בטוח. מביאים לך ביקורת כמו שצריך ואתה מתחיל להתנהג כמו תינוק. מה אתה מצפה?שאני יגיד לך שאתה סוס? לא אתה לא,בכלל לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() זאת עדיין ההטרלה הכי מוצלחת שראיתי...
![]() ![]() ![]() ![]() וסדר ת'חדר אחי... :/
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגיע הזמן לחנך פה את כל הילדודס שחושבים שלעשות מאסה ולהיות שמנים וחלשים על א.ש גבוה עם מלא נוזלים נותן להם זכות לבקר פה אנשים שמתאמנים ומאמנים בערך 5-6 שנים. יאללה בוא תלמד אותי אגב בחיים שלי לא התאמנתי לבילדינג ותמיד התאמנתי לספורט שדורש אתלטיות כדורסל-פוטבול ואז קרוספיט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שאתה יותר חזק ממני,סבבה.. עזוב את זה שאני לא מסתכל על משקלים,לא עוד הרבה זמן אני יעקוף אותך. יא קטנוני. א"ש גבוהה ? וואלה 15 א"ש זה גבוהה. ובכל זאת ההפרדות שלי נראות פי אלף על שלך לעין. הכי אירוני שאתה זה שמסתכל על א"ש,אתה לא הבילדר פה. בכל זאת,אם הייתי רוצה,הייתי עושה חיטוב של שלושה שבועות ויורד ל12 א"ש,אבל לא הזמן להצטמק עכשיו. ובכל זאת,זה לא מעניין,בסופו של דבר אתה נראה כמו אחד שלא דרך בחדר כושר. יאללה שיהיה לך בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון אני נראה כמו אחד שלא דרך בחד"כ צודק... ![]() אפילו יוסי יד 50 אמר שאני ס1ס. הכי מצחיק שאתה כולך מנופח ואם יגידו לך בוא תעלה ל15 מתח אתה לא תצליח להרים את עצמך , ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תחפש אותי בקטנות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תמתח את השומן למטה אחי זאת השיטה. בתאורה כזאת אני נראה מר עולם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() צודק,מר עולם.
עוד לפני שהתחלתי להתאמן,עדיין נראה טוב ממך. תהנה במה שאתה עושה,זה העיקר. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
המכון של אודי חיפה - האם עושים לי תוכנית אימונים במכון הזה? | Jean11114 | פיתוח גוף-כללי | 2 | 11-05-12 22:06 |
אוקי השגתי מפתחת לחדר כושר שבביניין שלי וצריך עזרה בבניית תכונית | spide220 | אימונים | 39 | 22-08-07 19:53 |