|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן,
אני חדש כאן בפורום (המשתמש הוא ממזמן, אבל בעיקרון אני אתחיל להשתמש בו רק מעכשיו). קוראים לי אביחי, עשיתי מנוי לחדר כושר (SpinPlus) בזכרון יעקב, אני עוד בשבוע הראשון. נתונים (בקירוב): • גיל: 15 • משקל: 79 קילוגרמים • גובה: 175 סנטימטרים (מטר שבעים וחמש) -------------------------------------- שאלות: 1. אני התחלתי להציב לי מגבלה של 1800-2100 קלוריות ביום על מנת שאוכל להוריד אחוז שומן. האם זו הדרך הנכונה? 2. אני כרגע אחרי אימון אירובי/כוח כמה זמן אחרי האימון כדאי לאכול, ומה לאכול? (חשוב שלא יהיה מפוצץ קלוריות) 3. המאמן אמר שלאחר אימון כוח חשוב מאוד לתת לשריר לנוח 48 שעות על מנת שיוכל להשתקם. וכל האנשים שמתאמנים יום יום עושים טעות, זה נכון? 4. ממתי כדאי להתחיל לצרוך חלבונים? כמה השפעה תהיה לפחית של 35 גרם חלבון. 5. חלבונים - לפני? או אחרי אימון? כמה אחרי וכו'? |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי שינוי טווח החזרות בתרגיל ושאלה על סקוואט | hadash | אימונים | 1 | 17-01-10 20:27 |
אגוזי מלך ושאלה לגבי ארוחת צהריים | פומה | תזונה ותוספים | 4 | 21-03-09 13:49 |
שעות פתיחה של ישראלבודי ושאלה לגבי הגעה | ArschGesicht | פיתוח גוף-כללי | 4 | 27-05-08 16:57 |
ההופעה של אינפקטד!! מי הולך?.. ושאלה לגבי הגבלת הגיל! | keen12 | פיתוח גוף-כללי | 12 | 21-11-07 18:30 |
אני עושה סטים!!! ושאלה לגבי הסטים וכמה תרגילים לעשות ? | אבישי | אימונים | 19 | 31-05-07 00:49 |