|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם, התחלתי ללכת לחדר כושר בתאריך 17.1.2013 ועד בערך לפני שבוע כי לכרגע אני נאלץ להפסיק להתאמן בגלל שהתחלתי ללמוד לתואר ראשון וכרגע אין לי זמן...
הייתי על משקל 68, גובה 1.70 , היקף ידיים 34 ס"מ. היום 15.3.2013 אני שוקל 74, גובה 1.70, והיקף ידיים ימין 38 ס"מ, ושמאל 37 ס"מ. אני מודע לכך שחודשיים זה לא מספיק זמן לפרסם תמונות אבל אני בכול זאת מפרסם כדי להמשיך לקבל מוטיבציה/לקבל הצעות לשיפור. ואגב אני מסיים לכרגע מאסה כי עוד רגע קיץ ואני כבר על אחוז שומן יחסית מכובד ואני מתחיל כבר להיראות סתם שמן... אוקיי.. אז מה אתם חושבים? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() הצעות לשיפור?
בוז4
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תואר ראשון-אויאויאוי
למה אתה לא יכול לשלב? תפסיקו.הכל עניין של סדר עדיפויות ואפשר לשלב הכל. צאו מזה.גם אני עושה תואר ראשון ואני בטוח שיותר קשה ממה שאתה הולך ללמוד ואני משלב באופן תחרותי ואפשר הכל.אל תוותר לעצמך ! אניאומר את זה בשבלך.בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כשהנושא ראוי לזלזול ( או כשבא לי ) אני מטריל
במקרה הזה : זו לא קבוצת תמיכה . איזה הצעות אפשר להציע לבנאדם שמנמן בלי הרבה מסת שריר? בוז5 גם לך
![]() |
#6 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה: חחחחח אחי אתה מדבר עליי תסתכל אתה חתיכת קציצה וגם בלי יותר מידי שריר... ואחוז כותבים בא' ולא ע'.. ![]()
נערך לאחרונה על ידי dani571, 16-03-13 בשעה 01:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב הפסקתי לכרגע כי רק עכשיו התחלתי ללמוד, כשאני ייסתגל קצת ויידע לחלק נכון את הזמן שלי אז בטח שאני יחזור להתאמן פשוט עכשיו אני רוב השבוע חוזר מאוחר הביתה ולא מספיק כלום.. בגלל זה רשמתי שלכרגע הפסקתי... ותודה רבה! (:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() זה בגלל אחוז השומן הגבוה שאני נמצא בו , בגלל שהתמונה מטושטשת, ובעיקר בגלל שאתה טיפש יש לי שם יותר מסת שריר מאשר בתמונות האלה רק שאני יותר שמן כסיל בוז8 ילד הומו תמצוץ לי תזין
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אל תעשה את הטעות הזו. !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והילד מבינינו זה אתה חבר, ולמצוץ לך ת'זין תבקש מאנשים שמנים כמוך לא ממני p:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לא הבנתי מה אתה משווה את עצמך לרקון במסת שריר.... :/
אין לך מספיק זמן ולא היה לך מספיק זמן מתחת לברזלים כדי להגיע לעשירית ממנו... ורקון! אתה קרנף, אבל גם אתה לא מפלצת על אז אל תיפול על הילד... תמשיך להתאמן גבר ותוך שנה שנה וחצי תעלה תמונות עכשיו אתה עדיין בחיתולים.... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() המטרה שלי היא בכלל לא בילדינג . לדעתי אני גדול מידי , וזה שאני גודל בשביל הליפטינג זה סוג של הקרבה
אני לא יוצא עליו בתור מר אולימפיה ומתוך זלזול , אלא כי זה מפגר להעלות לפה תמונות כאלה לדעתי שעד שיהיה שם אפשרות לתת "הצעות ייעול " (מילא הוא היה שואל על א.ש ) יש לו כמה סיבובים של מסה וחיטוב לעשות ..
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() צודק 100 אחוז, ובדיוק בגלל זה אני אומר שייקח לעצמו עוד איזה שנה וחצי חיטוב מאסה חיטוב מאסה חיטוב בשביל לעצב התחלתי את הגוף...
בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מצמיד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() תשמעו אני לא משווה את עצמי אליו ולא כלום, ומין הסתם לא ציפיתי לתגובות של "איזה סוס, קרנף, ענק..." וכ'ו, פשוט לדעתי לתקופת הזמן שאני מתאמן (חודשיים), גדלתי יחסית סבבה לגמרי לעומת אנשים אחרים שאני רואה שגם מפרסמים תמונות אחרי 3 חודשים וגדלו פחות ממני.. התגובות שציפיתי להן זה תגובות יחסיות לזמן שאני מתאמן.. ברור לי שאני בחיתולים ויש לי עוד דרך ארוכה מאוד... פשוט התגובות שציפיתי לקבל זה תגובות על ההתקדמות שלי.. כי לדעתי כן אפשר לראות שיפור, ולקופת זמן כזאת קצרה.. בסדר לא משנה, אפשר לנעול....
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: האיש והאגדה
עוסק ב:: מייבא נשים מחו"ל
חדר כושר: *****
|
![]() גבר, עם כל הכבוד, לך תרשם לפורום של ערוץ הילדים או משהו כזה.
אתה מתאמן כולה חודשים, טוען שהפסקת כי אין לך זמן, אתה על אחוז שומן מעל 20 (ואני עדין איתך) אין לך טיפת מסת שריר, מדדת היקף יד אחרי שהצמדת אותו לגוף, ואתה עוד מעלה תמונה? ומה אתה מצפה שיגידו לך? "וואי אחי אתה סוס" ? תשמע, אם הייתה לך טיפה מהמשמעת של "מכור" אמיתי, לא היית אפילו ממציא תירוצים ואומר שהפסקת להתאמן בגלל ככה וככה. אני לפעמים, בשביל להספיק להתאמן, מבריז מהעבודה שעה-שעתיים לפני שאני אמור לסיים וזה עוד אחרי שדפקתי 4 אימונים באותו שבוע, שלא נדבר על זה שאני מאחר לאירועים, וכו. בקיצור, תבוא אלינו עוד שנה, אחרי שהתאמנת ברצף לפחות 4 אימונים בשבוע, ואחרי שיהיו תוצאות ואז תצפה לתגובות הולמות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() חחח סבבה הבנתי, טעות שלי שפרסמתי פה, הבנתי שזה לא פורום למתחילים, שוב אני אומר, ל-נ-ע-ו-ל...
ו-וואו 20 אחוז שומן מה אתה רציני הגזמת אחושילייי... לפי מה בידיוק הבאת 20 אחוז? אני גג של הגג 18 וגם נראלי שפחות...
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ולאלה שאמרו שאני מצמיד את היד, אז תסתכלו טוב, היד אפילו לא קרובה... בכוונה עוד התכופפתי עם היד למטה כדי שייראו שאני לא מצמיד..
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() אני זוכר כשהייתי בן 16 והתאמנתי 4 חודש וגם היה שיפור, אז פרסמתי פה תמונות ו-וואלה אנשים כן היו מפרגנים, לא הייתה תגובה שלילית אחת, אז הפורום היה נראה אחרת.. היה פה מקום גם ל"סוסים" וגם לאלה שרואים גדילה קטנה ורוצים לקבל קצת מוטיבציה... גועל נפש איזה אנשים יש פה עכשיו.. אתם כאלה הארדקור שלא מוכנים בשום אופן לראות תמונות של מישהו שמתאמן פחות משנה, אז אל תגיבו או שימו את זה בחוקים או משהו שמי שפחות משנה כדאי לו לא לפרסם פה תמונות... בהצלחה לכולכם..
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ממשיך עם המאסה, | hadash | גלריות הגולשים | 26 | 30-05-09 12:01 |
תפריט המאסה שלי. | מר בחור | תזונה ותוספים | 11 | 07-11-08 14:49 |
משך תקופת המאסה שלכם | dor_dru | פיתוח גוף-כללי | 72 | 27-05-08 22:45 |
תפריט המאסה שלי | Homie | תזונה ותוספים | 15 | 12-11-07 13:53 |