|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה
בזמן הליכה בנונית הגוף בעיקר שורף שומן כמקור אנרגיה אז אם אני בתקופת מסה, אבל דופק שעתיים הליכה ביום זה לא גורם לי גם לעלות במסה וגם לשרוף שומן בזמן ההליכה? ואת הקלוריות שאחר כך השלמתי אם התאמנתי ילכו בעיקר לשריר לא כך<? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() בגדול מה שקובע זה הקלוריות לדוגמא אם אתה צריך לאכול 2000 קלוריות ביום ושרפת 800 בהליכה תצטרך להשלים את ה800 מאוכל (סתם אני זורק מספרים ) אם לא תשלים אותם אתה תהיה במאזן שלילי,
עצה שלי וזה עושה לי תמיד טוב ועוזר לי לעלות יותר נקי, אחרי כל אימון משקולות תדאג לעשות הליכה של 20 דקות רק תדאג לתסף עם חומצות אמינו לפני
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צודק
אבל בשונה מריצה לדוגמא שבעיקר הגוף משתמש בפחמימות ורק אחר כך משלם משומנים אוכל וכו' את הקלוריות החסרות למעלה או למטה בהליכה עיקר השומן נשרף בזמן הפעילות עצמה, ופחות פחמימות, ואז בעצם זה פחות פוגע במאגרי הגליקוגן כי עיקר השריפה היתה בשומנים אז האם זה לא בעצם קומבינה ככה שאתה גם שורף שומן וגם אחר כך עולה במסה כי זה לא פוגע במאגרים כי זה מסלול שונה של שריפה???? מישו יודע |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב אחי, זה לא משנה שאתה שורף או לא שורף שומן. אם המטרה שלך היא עלייה במסת השריר זה אומר שבסופו של יום אתה צריך להיות במאזן קלוריות חיובי. עלייה במסת השריר מלווה בעלייה באחוזי השומן, זה נבדק והוכח בעשרות מחקרים ושום מניפולציה שתנסה לעשות לא ישנו את העובדה הזאת. אתה רוצה לעשות הליכה אחרי אימון אנאירובי?? מצויין תעשה! אבל זה לא אומר שאתה במקביל גם תעלה במסת השריר וגם תרד באחוזי השומן, זה אומר שהעליה שלך לכל היותר במסת השריר תיהיה יותר נקייה (אך עדין העלייה באחוזי השומן תמשך, ושוב כל זה בהנחה שאתה במאזן קלורי חיובי).
מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
הורדת אחוזי שומן... | bani16 | תזונה ותוספים | 1 | 29-08-07 13:20 |
הורדת אחוזי שומן | avivbiton11 | אימונים | 7 | 12-07-07 21:22 |
הורדת אחוזי שומן | avivbiton11 | אימונים | 0 | 12-07-07 15:10 |
שאלה- ריכוז שומן באיזור החזה, הורדת אחוזי שומן ואימונים יעזרו? | IlOA | אימונים | 12 | 02-03-07 07:22 |
הורדת אחוזי שומן.. | amirha5 | תזונה ותוספים | 0 | 26-10-06 18:25 |