|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: בחור כארז
חדר כושר: holmes place
|
![]() כשרק התחלתי כולם אמרו לי תאכל כמו חזיר אתה תתקדם אז עליתי ממש ממש מלוכלך התחלתי במשקל 68 עכשיו אני 78 אני לא יודע אם כדאיי לעשות חיטוב מהיר להוריד קצת שומנים ואז להמשיך עם המאסה או להמשיך עם המאסה ולהיות עם אחוז שומן גדול מה אתם אומרים ?
ותעריכו לי אחוזיי שומן בבקשה רפויי לגמריי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אשמתך שאתה מקשיב לכל מה שאומרים לך.
אתה לדעתי בערך 15 א.ש. פעם הבאה מציע לך לבדוק קודם כל אם אתה רוצה לעשות מסה מלוכלכת, כי בסופו של דבר תצטרך להאריך את החיטוב יותר ככה.. ד"א ממתי התחלת את המסה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יש פה הרבה יותר מ15 אחוז שומן.
אולי בכיוון 18-20 אחוז. על כל פנים זה בדיוק הזמן לחיטוב, תתחטב עד שתרד ל10-11 ובמידה ואתה רוצה להתחיל עוד סיבוב של מאסה את הבאה תנסה לעשות יותר נקיה ולהתמקד מעט בחזה שלך ובטרפזים, זה ייתן לך מבנה יותר רציני. על כל פנים תשתדל במאסה לעצור שאתה מגיע ל16-18 אחוז שומן, אחרת יהיה לך מתיש להוריד את זה. בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() כל חיטוב, הוא חיטוב טוב.
לא קריטי איזה תעשה, נראה לי כזה שחוסך קלוריות כללי לא משנה על מה. בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה , ותגידו שאלה לי אליכם ..
בכל מקום רשום לאכול הרבה חלבון לצמצם בפחמימות ולא לרדת ביותר מ 500 קלוריות ביום אבל בתכלס אי אפשר באמת לדעת כמה הפסדת את זז אתה אוכל אני לא שם על המשקל כל דבר שאני אוכל אני חושב שאני ארד יות מ 500 קלוריות ביום איך אני אדאג לא לרדת יותר מדיי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() תגביל את כמות הפחמימות ותדחף כמה שיותר חלבון בצורה מוצקה שאתה יכול
אתה תרד יופי
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בערך 10 ימים מתחילת החיטוב עדכון קצר
![]() ואני יודע שיש לי עוד זמן לחיטוב לפחות חודש ככה .. פשוט מעדכן אגב תחילת חיטוב 78 כרגע 75.5 נערך לאחרונה על ידי בחור כארז, 04-01-13 בשעה 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
הערכת אחוזי שומן.. | snail | גלריות הגולשים | 0 | 31-08-12 21:32 |
עזרה בהורדת אחוזיי שומן | ilan316 | אימונים | 2 | 16-04-08 09:58 |
על כמה אחוזיי שומן מומלץ להתחיל מסה? | ABS4Ever | תזונה ותוספים | 4 | 11-08-07 12:03 |
שאלה לגביי אחוזיי שומן | ברקסדייל | אימונים | 1 | 08-08-07 21:51 |
הערכת % שומן. | maxp89 | גלריות הגולשים | 65 | 08-04-07 01:38 |