|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שמי שרון בן 36.5 מירושלים!
גובה: 190 משקל:100 מבנה גוף: גדול גנטיקה: בלי העין הרע כל חיי עסקתי בספורט בעיקר חדר כושר וכדורגל. לפני 4.5 שנים במהלך משחק כדורגל סובבתי את הברך בצורה חזקה. התוצאה קרע ברצועה הצולבת וקרע במינסקוס המידיאלי בברך שמאל, לאחר ניתוח לשחזור רצועה צולבת ואיחוי המינסקוס. ולאחר שיקום ארוך מאוד שכלל פיזותרפיה אינטסיבית מאוד חזרתי לעצמי. נרשמתי חזרה לחדר כושר ולאחר כחצי שנה של אימונים טובים שכללו תזונה מקופדת ביותר וגם אירובי כמובן ירדתי במשקל כ-14 ק"ג מ-106 ל92 בשיאי. גם חיטוב ומסת שריר לא היה חסר. לפני 4 חודשים נולד לי ילד(מתוק שחבל על הזמן). כחלק מחוסר משמעת שלי לא התאמנתי ברצינות ואכלתי בלי סוף שטויות וחלה עלייה חדה במשקל היום אני שוקל כ-100. השבוע חזרתי לחדר כושר ואני רוצה לרדת חזרה במשקל. המטרה להגיע ל87 -ק"ג. חיטוב כמובן אני גם רוצה. חשוב לציין שאני מתכוון להתמיד ולהתאמן ברצינות רבה, כמו כן אין לי שום בעייה לעלות על מסלול הריצה ולטוס 10 ק"מ בשעה בלי שום בעיה.( סיבולת לב ריאה טובה). אני צריך שתעזרו לי בנושא המשקולות לאחר הפסקה של 4 חודשים איך אני חוזר ובאיזה עצימות? תודה שרון... |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה כללית לכולם בנוגע למכוני הכושר | oz64 | אימונים | 4 | 10-05-08 14:04 |
שלום רב לכולם אני חדש פה :]] ואני צריך עצה | aviran_ | תזונה ותוספים | 4 | 13-01-07 15:31 |
מאמר עלייה במסה בן :):):):), אהבתי מאוד ואני רוצה לשתף ! | אליאב | תזונה ותוספים | 130 | 22-12-06 16:38 |