|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולכם,אני עובד אימון פונקציונאל,לא נכנס לאימון ולתוכו אבל האימון שואתי מתחילתו ועד סופו,במיוחד שהמשקלים מטפים ודבר שמאוד עוזר לי זה תמרים במהלך האימון,רציתי לדעת מה איתכם אוכלים משו במהלך אימון,עושים משהו שעוז לך לא ליפול במשקלים אחרי מספר סטים..
שתפו,תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מעדיף לשתות גייטורייד או xtend במהלך האימון. בעיקרון לאכול באמצע אימון לפעמים עושה לי בחילה אחרי סט כבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמוני כמוך, גם אני עושה אימון שואתי מההתחלה ועד סופו, לאחר חצי שעה בערך אני אוכל בננה\ 2-3 תמרים וזה מאוד עוזר לי.
זה בסדר גמור! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יש כאלה שיעדיפו את זה בנוזל, [אני אישית שותה מים עם סוכר ענבים ומעט מלח תוך כדי אימון, זה מחזיק אותי מעולה.]
ויש כאלה שיעדיפו את זה בצורה של אוכל , תמרים , בננות וכו'. על כל פנים זה רלוונטי ועוזר. בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה,מה באמת אתם אומרים על סוכר ענבים במהלך אימון??
ולמה הטיפה מלח? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() זה אותו דבר כמו פירות,[אפילו נספג יותר מהר, סוכר ענבים הוא גלוקוזה נקייה] וטיפה מלח כדי לאזן את הטעם וגם כי אתה מזיע מלחים במהלך אימון [זה על אותו הקונספט של לקחת כדורי מלח]
בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() במהלך אימונים קשים, כאלה שאתה מרגיש בהם את השריר נסחט עד הסוף, אני בדר"כ הולך על איזה בקבוק קולה.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי "הפרת משמעת תזונה" מידי פעם. | avishav1 | תזונה ותוספים | 20 | 24-03-09 17:49 |
בננות אחרי אימון במקום תמרים זה סבבה? | shukila | תזונה ותוספים | 5 | 10-11-08 13:42 |
"שורף" ברגל בחלק הקדמי במהלך אירובי | DrGYM | פציעות ספורט | 11 | 01-09-08 18:41 |
אני שותה את האבקת חלבון ללא "סוכר" \ ענבים\בננות\תמרים וכו' | alpha | תזונה ותוספים | 13 | 23-10-07 19:40 |
המשך הפוסט "ספרי תזונה" מדיבורים כללי | Eli | תזונה ותוספים | 25 | 22-04-07 13:16 |