|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם, קודם כל אני מתנצל אם אני מבקש עזרה בנושא שסוקר רבות פשוט אחרי שיטוטים נרחבים באתר ובאתרים נוספים כמות המידע המנוגד שמסתובב ברשת הוא מטורף אז חשבתי לפרט קצת על המקרה שלי ואם מישהו מעוניין לעזור לי פה אני אשמח
![]() לעניין, אני חייל משוחרר בן 22, שוקל 67 וגובה 1.75, בחודשיים האחרונים התאמנתי בשיטת יום כן יום לא, אימון כולל על כל הגוף ואני מרגיש שמיציתי אותו לגמרי. מה שאני רוצה זה תכנית יומית שתתמקד יותר על כל שריר ו"תקרע" אותי כמו שאומרים, עכשיו הבנתי שתכנית AB היא המומלצת עבורי פשוט לא מצאתי תכנית טובה כזאת אז אני אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי פה איזה תכנית שתתאים לבחור שתכלס צריך תכנית הכי כוללנית וקלאסית שיש מכיוון שהכל חשוב לי(גב, כתפיים, יד קדמית, אחורית, חזה, בטן, רגליים) ושום שריר אצלי לא מפותח באופן קיצוני ז"א שיש לי עבודה על כולם. תודה רבה לעוזרים! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() הבנת נכון. Ab היא התוכנית הקלאסית האופטימאלית ביותר לדעתי.
עדיפות לחלוקה כזאת: A- חזה, יד אחורית, רגליים (תבחר להתחיל או עם חזה או עם רגליים. איך שהגוף ירגיש, יד אחורית תמיד בסוף) b- גב, כתפיים, יד קדמית. תצרף גם עבודה נפרדת על תאומים ובטן. בהצלחה.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על התגובה סהר, העניין הוא שמה שרשמת זה מה שאני עושה עכשיו באימון הכולל שאני עושה יום כן ויום לא, ואני לא יודע איך לתרגם את זה לתכנית a b שתעבוד יותר פרטנית על כל שריר אתה מבין, אני לא יודע איזה אימון חזה עובד על איזה שריר בחזה ואיזה אימוני גב או יד קדמית שונים או דומים אז אני רוצה איזה פירוט של תכנית בדיוק כמו שכתבת רק יותר מפורט על איזה תרגילים בדיוק לעשות כדי שכל שריר יקבל יחס הולם מה שנקרא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים לעלייה במסה | CR9 | אימונים | 42 | 04-08-09 15:05 |
תכנית אימונים ab לעלייה במאסה | nir78910 | אימונים | 8 | 04-08-08 22:29 |
בקשה|תכנית אימונים לעלייה במאסה | nir78910 | אימונים | 1 | 12-07-08 21:05 |