|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום חבר'ס אני רוצה להירשם לקורס מדריכי חדר כושר בוינגייט ויש לי מספר שאלות.. - יש שלוחה בתל אביב ויש את וינגייט עצמה > איפה כדאי להירשם ? - כמה מרוויח מאמן חדר כושר בהתחלה וכמה זה מגיע ? - איזה עוד מקצועות יפתחו בפניי כאשר אני יסיים את הקורס חוץ מלהיות מאמן חדר כושר ? לדוגמא מסמיכים גם להיות כבר מאמן כושר אישי ? ואם יש לכם עוד משהו להאיר בפניי - לכו על זה ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() 1.תרשם איפה שהכי זול,הכי קרוב לבית בקיו רהכי נוח.בכל מקרה תעודה=אותה תעודה זבל בכל מקום
2.מרוויח בערך 22-25 שעות רגילות 3.כן אתה יכול להיות מאמן אישי שזה כסף טוב,אם אתה מצליח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ואיך זה הולך תכלס - מדריך חדר כושר נחשב משרה מלאה או חלקית ברוב המקומות ?
כי וואלה אני מת לעשות את הקורס הזה ולעזוב את המקום עבודה שלי הנוכחי בשביל הקורס הזה. רוצה לעבוד ולעסוק במשהו שנהנה ממנו. השאלה עם כל האהבה לתחום הזה יש גם תמורה, והכוונה לכסף.. לא מצפה להרוויח 9000 שקל, אבל שיהיה ניתן להרביץ סכום מכובד, כי בכל זאת עושים פה קורס של 7000 שקל, ולא ממלצרים בארומה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
סמל מין
|
![]() כיום השוק די מפוצץ, ברגע שתתחיל שנת הלימודים יתפנו מקומות ותהיה יותר עבודה ותינתן אופציה להרוויח יותר שעות וכמו כן להרוויח בהתאם, מחיר לשעה כפי שאמרו מעליי 23-25 , כמובן שיש יוצא מן הכלל.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
רוצה להירשם למכון אבל איך מתחילים? | daniko | פיתוח גוף-כללי | 0 | 19-07-11 21:47 |
אני הולך להירשם לחדר כושר ו.. | QUAD-X | פיתוח גוף-כללי | 6 | 10-08-08 18:55 |
חומר עיוני מדריך כושר-מדריך כדוריד | Blabla144 | פיתוח גוף-כללי | 5 | 25-02-08 20:38 |
איזה חדר כושר להירשם בחיפה? | yespocket | פיתוח גוף-כללי | 0 | 17-02-08 22:19 |
רוצה להירשם לחדר כושר אבל | יניב2 | אימונים | 3 | 20-02-07 16:22 |