|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() התחלתי היום להתאמן,באה אליי מדריכה ואמרה שאני לא יכול לעשות מה שאני רוצה.
מדדה לי משקל אחוז שומן ומטרה ועשתה לי תוכנית אימונים שהיא כולה ממכונות כמו חתירה לחיצת חזה פולי עליון וכל הדברים האלה.. שמתי לב שיש שם ספה לבאנצ' פרס וספה רגילה ומה שראיתי שיש שמה רק סמית' משין..ותכננתי לעשות ss אחרי תקופה של מה שהיא נתנה לי..השאלה היא אם לעבור מכון בגלל זה כי בינתיים עשיתי רק לשלושה חודשים או להמשיך שמה? אני לא רוצה לבזבז הרבה זמן סתם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() בבקשה אפשר עזרה?
שבת שלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אל תקשיב לה, בדרך כלל המאמנים במכון כושר לא באמת מבינים מהחיים. תבנה פה דרך הפורום תכנית.
אם זה פעם ראשונה שלך במכון אז תהיה חודש עם התוכנית שלה כדי שתתחיל להתרגל לאווירה וכדי שהיא לא תציק. לאחר מכן תשתמש בתוכניות מפה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צבא ולימודים באוניברסיטה והכי חשוב - מסה!!
|
![]() לפי דעתי... מכון שאין בו 1. ספה ובאנצ' נורמלי (ז"א מוט חופשי) ו-2. כלוב לסקוואט וכל שאר הדברים שעושים בכלוב זה מכון עלוב שאין מה לעשות בו... אני הייתי עף החליף!
תמצע את 3 החודשים ששילמתה כבר באיזה חודש של התוכנית שהיא נתנה לך ואז עוד איזה 8 שבואות של איזה ab בסיסי כזה כדי להבין איך עובדים ולהתרגל לתנועות ואז תחליף מכון ותתחיל ss
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חדש בעניין, התחלתי להתאמן לפני שבועיים וכמו כן גם התחלתי לאכול נכון, השאלה מזה נכון? | LioR.P | תזונה ותוספים | 6 | 04-12-11 01:36 |
התחלתי ss | doronxl7 | אימונים | 8 | 11-01-11 14:57 |
התחלתי לעשות סקאוט עם משקל התחלתי 60 קילו זה בסדר? | As-21 | אימונים | 22 | 15-08-09 00:23 |
אוקיי התחלתי ss | גד"שניק | אימונים | 66 | 05-03-09 10:05 |
התחלתי לקחת... | gil-da91 | תזונה ותוספים | 5 | 19-08-08 21:38 |