|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עובד על עלאת מסת שריר והורדת אחוזי שומן
רציתי לשאול אם מה שאני אוכל מתאים למטרה שלי 06:30 קורנפלקס עם חלב 09:00 גביע קוטג' עם פרוסת לחם 12:00 אורז/פסטה שניצלונים וסלט קטן 14:30-15:00 תפוח /תפוז,גזר 19:00 גביע קוטג' 2 פרוסות לחם 22:00 אחרי האימון 200 גרם טונה סלט כרוב/חסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כמה אתה שוקל ומה אחוזי השומן אצלך?
באופן כללי ובהערכה גסה, להורדת אחוזי שומן התפריט עשוי להיות טוב, למרות שחסר לך קצת שומן ממקורות צמחיים. להעלת מסת שריר, אני בספק אם הוא יספיק גם אם אתה שוקל מעט. חסרות פחמימות ושומן צמחי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני שוקל 101 17 אחוז שומן גובה 1.98
אתה יכול לעזור לי בבניית תפריט......או לפחות לשדרג את מה שיש עכשיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() assafam מה אתה רוצה..
חיטוב?אורדה של אחוזי שומן וירידה במשקל גוף? או מאסה? עלייה במאסת שריר (ועלייה במשקל)?כי אתה לא יכול גם לעלות מאסת שריר וגם לרדת בשומן תחליט מה אתה רוצה ותציב מטרה אחת. בכל מקרה בשבילך התפריט הזה לא מתאים לא לחיטוב ולא למאסה.זה קצת אוכל. חסר חלבון ,חסר פחמימות ואין שומן איכותי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן 5 חודשים העלתי מסת שריר הורדתי 5 קילו והרדתי 2% שומן
המטרה שלי זה עלאת מסת שריר והורדת אחוזי שומן אתה יכול לעזור לי בתפריט מתאים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() *לא ידעתי שאתה מתאמן יכסית מתחיל.
אוקי תראה אחי,מתאמן שהוא מתאמן מתחיל(כ-6 חודשים) אוטומתית טוח כדאי אימונים עולה במאסת שריר ויורד בשומן.(אם השקעה יכסית)אחרי תקופה מסויימת המצב הזה ניגמר.אתה מגיע למצב שאתה כבר לא יכול לפתח שריר ובוא זמנית לרדת בשומן.לפי דעתי אחרי חצי שנה של אימונים זה כבר קרה.אתה צריח להחליט או שאתה עושה מאסה או שאתה עושה חיטוב. בעלייה במאסה אתה צריח להיות במעזן קלורי חיובי.רק כך תיגדל.בחיטוב אתה צריח להיות במעזן קלורי שלילי.רק כך תירד במשקל ובאחוזי שומן..לכן תחליט מה המטרה שלך.אם אתה עכשיו תרשום לי "אני עדין רוצה לעלות בשריר ולרדת בשומן" אני יגיד לך בהצלחה..חבל על הזמן ועל המאמץ שלך.. *אמלצה שלי תעשה עלייה במאסה תעלה מאסה שריר ואז תעשה חיטוב.אלה אם כן אתה רוצה קוביות בקיץ הזה...אז תעשה חיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי בוא נגיד לך דוגרי אני לא מחפש פה קוביות או להיות מר עולם
אני רוצה לחזור לעצמי,אני משתחרר עוד חצי שנה ורוצה לחזור לשחק כדורסל...אני רוצה להתחזק ולחזור לעצמי. אתה מבין אני לא בקטע של קוביות אני רוצה להוריד תאחוזי שומן לחזור לעצמי להתחזק מה אתה ממליץ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
לפי מה שאתה אומר - אם אני עושה אימוני אירובי בנוסף לאימוני המשקולות, אז בחודשים הקרובים אם אני אעבוד על פי תפריט עלייה במאסת שריר אז בכל מקרה אני גם ארד באחוזי השומן? (אני אומנם די רזה אבל כל השומנים בבטן ![]() תודה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() אם המטרה היא לאוריד אחוזי שומן תעשה חיטוב..ותתאמן..
אירובי 160 דקות בשבוע תחלק את זה ל-3-4 ריצות לדוגמה...תפריט מ-6 ארוחות מסודרות חלבונים פחמימות שומן איכותי...מעזן שלילי ויאלה לעבודה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עושה 4 אימוני כוח בשבוע ובדרך כלל אחרי זה אני עושה 30-40 דקות אירובי
אתה יכול לעזור לי בהרכבה של ה-6 ארוחות כי אני לא מבין גדול בעניין ואם אתה יכול להרכיב לי או לפחות לכוון אותי אני אמשח מאוד... וחיטוב זה אומר שאם עד עכשיו עבדתי בין 8-10 חזרות עכשיו לעבוד בין 12-15? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני מאדיף לעשות את האימונים והאירובי בימים ניפרדים אבל אם אין לך אפשרות כזאת אז תעשה כמו שעשית עד עכשיו. בקשר להרכבת תפריט,אף אחד פה לא ירכיב לך תפריט כי אף אחד לא יודע איזה אוכל אומד לרשותך,אני מציע לך לקרא פה מאמרים באתר על תזונה בחיטוב ובכללי ושתידע בארך איזה מאכלים אפשר להכניס לתפריט,ואז אחרי שתבנה תפריט יותר מסודר,נעזור לך לשפר אם צריח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() assafam, תקרא את המאמרים באתר הראשי, הם יעזרו לך להבין יותר בבהירות על העניין. אתה שואל שאלות בסיסיות וזה יהיה מיותר עכשיו לענות עליהם בפירוט מאחר והן נשאלו כבר הרבה מאוד פעמים בעבר (אתה יכול גם להריץ חיפוש, אתה תמצא הרבה תשובות).
תקרא את המאמרים, אם יהיו לך שאלות יותר ספציפיות אתה מוזמן לשאול כאן ונענה לך בכיף. קריאה מהנה. ![]() (אם אתה צריך יותר כיוון למאמרים ספציפיים, תגיד ואני אשים קישורים). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() כן אחי,זה מה שאמור ליקראת.רק על תגזים אם הקלוריות במאסה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() תפריט של כמה קלוריות אני אמור לבנות את התפריט?
מה זה פחמימה מורכבת? |
![]() |
![]() |