|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נגיד וסיימתי ss הגעתי למשקלים לא רעים, מה הלאה ? לאיזה תוכנית עוברים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עזרה בבקשה זה דחוף !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() ss זה אימון עצים עם מעט נפח, והמטרה שלו זה עלייה במשקלי עבודה, אם המטרה שלך היא פיתוח גוף, והגעת למשקלים מכובדים? תעלה את הנפח ותוריד את העצימות והזמני מנוחות, לדוגמא עבודה בטווחי חזרות של 8-12, עם מנוחות של דקה עד דקה וחצי מקסימום יעשו את העבודה, וכמובן תוסיף סטים באימון כולו, בסביבות ה20 סטים לאימון....
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() טעות שלי שחכתי לציין שהמטרה שלי היא עליה במסת השריר, איך אני מוסיף לאחר מכן תרגילי עזר למיניהם ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אתה יכול נניח להוסיף טיפה נפח, אני אוהב לעבוד עצים ובנפח גבוה,
זתומרת תלוי ברמת המתאמן, אבל להוסיף נניח לאימון , נניח לעשות ab a סקוואט בנץ גוד מורניג בנט אובר רואו בנץ שיפוע עליון משיכה לחזה מפולי עליון הכל 3 סטים 5-8 חזרות b פרונט סקוואט מתח 4-5 סטים דד ליפט פרס מקבילים רחב כוח לבטן (ttb או גלגלת וכו') גם 5-8 חזרות 3-4 סטים נניח, ואפשר להוסיף מן הסתם איזה תרגילי יד אחורית קדמית 8-12 חזרות בסוף האימון 3-4 סטים גם נפח, גם עצימות, זה הכל.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין איך אנשים עושים SS ולא קוראים את זה http://www.kilogram.co.il/2037/start...1%D7%95%D7%AA/ יש פה הכול מה אתה יכול לעשות אחרי מה להוסיף מה שאתה רוצה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי אימון שתיתי שיק . ארוחה הבאה אחרי שלוש שעות? | kobiiakobi | פיתוח גוף-כללי | 3 | 18-04-10 16:44 |
עדכון תמונות, תמונת התחלה, תמונה אחרי שבועיים, ותמונה שצולמה עכשיו אחרי 3 שבועות | wowohw | גלריות הגולשים | 14 | 25-09-09 22:18 |
אחרי כמה זמן אפשר לחזור לפעילות רגילה אחרי שעוברים ניתוח קילה? | haas | פציעות ספורט | 2 | 27-01-09 08:40 |
תמונות אחרי חודש+אחרי שבועיים של קריאטין | ahtung | גלריות הגולשים | 41 | 12-07-07 09:55 |
רוצה להקדיש 15-20 דקות אחרי אימון למתיחות, לפני או אחרי השייק? | MagneZium | אימונים | 6 | 23-10-06 19:44 |