|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל אני חדש כאן אז שלוםם
![]() אני בן 21, ויש לי את המוצרים הבאים : MET-Rx AMPED NOS L-Carnitine 1500 L-Glutamine Powder-Now sport Ulimate Nutrition - BCAA Powder 12,000 100% Crystalline Jack3D HMB 750 EX SYNTRAX SHAKE חלבון אני כרגע על עליה נקיה של מאסה תוך כדי חיטוב והורדת אחוזי שומן (יש לי גנטיקה מעולה++) הביאו לי את כל התוספים האלה, אני רוצה לדעת איך לנטול אותם\חלק מהם מה שאפשר ויעיל .. אני מודע לכך שיש פה סטירה בין כמה מוצרים, אפשר לקחת אחרי שנגמר ממשהו מסויים .. מישהו פה מבין ?? תודה !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: מועדון ספורט רמת פולג
|
![]() הamped nos והjack3d על אותו עיקרון של pre workout תוסף לפני אימון לכוח ופאמפ
החלבון לאחר אימון הbcaa חומצות אמינו לאחר אימון l glutamine גם hmd גם לאחר אימון
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה בטוח? אמרו לי לקחת 2 סקופ של amped עם מים חצי לשתות לפני אימון חצי תוך כדי, ואת הhmb 2 תבליות עם ארוחה לפני אימון שעה וחצי לפני ואחרי אימון עם הארוחה ...
לגבי הגלוטמין לקחת את זה אחרי אימון וזהו? מה עם לפני שינה צריך לקחת משהו? ולגבי l crinitine שיש לי לקחת לפני אימון עם ה amped או שהוא שורף גם כן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() ??? מישהווו????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה | כללית על תוספי תזונה | Amit32 | תזונה ותוספים | 4 | 14-11-08 19:39 |
שאלה חשובה-שימוש בשילוב של תוספי תזונה!חדש בפורום | tomer19000 | תזונה ותוספים | 3 | 02-10-08 23:12 |
שאלה לגבי תוספי תזונה | max17 | תזונה ותוספים | 18 | 13-07-07 15:04 |
מי גבינה, ובכללי תוספי מזון (שאלה חשובה..) | Tal67 | תזונה ותוספים | 25 | 31-05-07 18:16 |
שאלה בקשר לנטילת השייק חלבון לאחר אימון.. | doronhr | תזונה ותוספים | 3 | 15-04-07 20:11 |