|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני התאמנתי עד לא מזמן בתוכנית ab.
עכשיו אני כבר מסוגל לעשות 10 סטים לקבוצת שרירים גדולה ולכן אני שוקל לעבור ל-abc. העניין הוא שאני גם מתאמן באומנויות לחימה משולבות, ולבוא לאימון כזה יום אחרי שעשיתי 10 סטים זה בעיה רצינית, בגלל שהשריר מוטש ולא ממש מתפקד איזה יומיים שלושה אחרי אימון כזה(לפחות לא מתפקד ברמה שאני יכול להרים בן אדם של 100 קילו באימון היאבקות חופשית לדוגמא). לכן אני מעדיף לעבוד ב-fbw ולעשות איזה 3-5 אימונים כאלה בשבוע, שכל פעם אני הורס את השריר רק קצת, בשביל שאחר כך אני אוכל להתאמן כמו שצריך באימוני אומנויות לחימה שלי... בכל מקרה אם אני עובר ל-abc אני צריך שבוע מנוחה לכל שריר...אחרת יש לי ירידה רצינית בביצועים מאימון לאימון, אם אני נותן שבוע יש רק עליה... ב-fbw אני יכול לתת יום יומיים מנוחה ולעשות כבר עוד אימון. אפשרות נוספות זה פשרה באמצע של 3 אימוני ab בשבוע, שבוע אחד aba ואז שבוע אחר כך bab, ולעשות 6 סטים לקבוצת שריר גדולה. השאלה שלי איך תהיה העלייה שלי במאסה בכל תוכנית? האם בתוכנית abc בה אני עובד על כל שריר פעם בשבוע, ומטיש כל שריר לחלוטין בכל אימון, ההתקדמות תהיה בהכרח גדולה יותר מבתוכנית fbw בה אני אני נותן גירוי קל לשריר בכל אימון, ומתאמן על כל שריר 3- 5 פעמים בשבוע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם ככה, ליניקים?
|
![]() |
![]() |