ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-03-12, 19:29   #1
AlonA
חבר מתחיל

ברירת מחדל רוצה להתחיל מסה..

שלום אני חדש פה בפורום

קצת נתונים על עצמי:
גובה 174 עם משקל של כ75 ק"ג, בן 18 (עוד חודש).
בעבר התאמנתי כשנה, הפסקתי לכשנה ולאחרונה חזרתי להתאמן.
אני מתאמן כבר כ3 חודשים, כ3 פעמים בשבוע ועוד כמה פעמים של אירובי (קפיצה בחבל, אופניים וריצות)

אני עובד בשיטת ss גם כי אני צפוף בלוח זמנים, יותר יעיל וכמובן עוזר לשרוף יותר קלוריות
הבנתי שזה לא אפשרי (או עד כמה שזה קשה) לרדת באחוזי שומן בזמן המסה, למרות שאני מאוד רוצה אבל נמאס לי כבר, ירדתי 15 קילו כמעט.

לאחרונה בחדר הכושר אני מרגיש שאני לא מתקדם, אני צורך כ120-140 גרם חלבונים ביום (הרוב מקוטג וטונה במים) כך שאבקת חלבונים לא נראית לי חיונית כעת, אולי בעתיד כשימאס לי יותר מטונה.

חשבתי להשתמש בקריאטין בשביל להאיץ את עצמי בזמן הקרוב ולנסות להתחזק יותר, רציתי לדעת מה דעתכם?
ובנוסף על מה אתם ממליצים?

עריכה:
שחכתי לציין שרוב הארוחות שלי במהלך היום מתבססות על חלבונים ואני לוקח את הכמות הקטנה ביותר של פחמימות שאני יכול בשביל לנסות ולהוריד עוד כמה אחוזים של שומן..

נערך לאחרונה על ידי AlonA, 01-03-12 בשעה 19:33.
AlonA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-03-12, 20:59   #2
itay301
חבר פעיל

הסמל האישי שלitay301

כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max

ב-ss אתה משמין אחי אין דבר כזה מאסה נקייה ב-ss שכח מזה תעשה את זה ואחרי זה בחיטוב תוריד הכל בקלות
itay301 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-03-12, 22:25   #3
AlonA
חבר מתחיל

משמין אין לי בעיה לעלות משקל.. השאלה איך זה בא לידי ביטוי?
זה אומר שאני הולך להוסיף על ה19% שומן שלי עוד אחוזים? בצורת בטן או יותר נפח שרירים?

חשוב לי בעיקר להוריד כמה שיותר אחוזי שומן בזמן שהשריר מתחזק! או לפחות להישאר על אותו אחוז שומן אבל שהמסת שריר תגדל..
ישן 02-03-12, 00:05   #4
MeniAnti
חבר פעיל

להוריד שומן ולעלות מסת שריר (להתחזק) אין חיה כזאת!
תבחר מה אתה מעדיף קודם חיטוב (אם יש מה לחטב),
או להתחיל במסה (קצת לעלות שומן) ואחרי זה תעשה חיטוב.

אתה יכול לעשות תפריט שלא תהיה מסה מלוכלכת, אבל הss חייבים לאכול הרבה אז זה לא שייך.
MeniAnti מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-03-12, 18:12   #5
ThaiB0X
חבר פעיל

הסמל האישי שלThaiB0X

בזמנו חשבתי גם אני שהכל זה משחק של קלוריות ושאין מנוס מלהעלות באחוזי שומן בזמן תקופת מסה. היום אני מבין שאמנם זה לא נפוץ - אך בהחלט אפשרי לעלות במסת שריר ולרדת באחוזי שומן תוך כדי.

כרגע אני עובד עם תכנית מאוד מוזרה - אני הולך לכשל פעם או פעמיים בשבוע בשני תרגילים כבדים (סקוואט - בנץ' / מיליטארי - משיכה) מאוד ל7-15 חזרות איטיות מאוד בדרך כלל. כרגע ההתקדמות מדהימה. אני מעלה 5 קילו על המוט מדי אימון ועליתי בערך 4 קילו משקל גוף בשבועיים האחרונים. לא בדקתי מתמטית, אך לטעמי ירדתי מעט באחוזי שומן למרות שטרפתי כמו חיה רעה. אני לא סופר קלוריות כלל, אך לא צורך מזון מטוגן, ג'אנק פוד (אלא אחרי אימון - לא אכנס למדע מאחורי זה). התפריט שלי כולל המון חיות מתות, ביצים, תרד, שלל ירקות, לחם מלא (לא נוגע בדגנים כלל בדרך כלל, אבל צריך להעמיס) ומעט פירות.

אני אחזור על זה שוב - אני מתאמן אחת לארבעה-חמישה ימים - אימון בן 10 דקות בערך (שני תרגילים בני סט אחד לכשל איטי מאוד), וזה ללא ספק עובד נפלא. אני מעלה את משקלי העבודה כל אימון ב5 קילו וכמות החזרות נותרת בעינה. אני מקפיד לשמור על 3 דקות עם שעון בין התרגילים על מנת לא לבלבל בין שיפור במשקלים להפחתת זמנים.

אמשיך עם זה עד שאסיים עם השלב בו אני מסוגל להעמיס עוד משקלים מדי אימון. התחלתי עם התכנית ה'מוזרה' הזו אחרי שקראתי קצת מחקרים מעניינים של ארתור ג'ונס הדגול.

עם SS בזמנו העליתי המון משקל גם כן, אך עם הרבה יותר זמן והשקעה. אני לא חושב שזה נחוץ אם אתה מנסה לייעל זמנים, למרות שאני עדיין ממליץ על SS לכל אחד שמחפש תכנית יעילה ופשוטה מול העיניים.

בהצלחה,
רגב. RegevElya.Net.,

עריכה: ראוי לציין שהשלתי מעליי המון מסת שריר בשנה האחרונה בה טיילתי בעולם, ולכן יש פה אלמנט של מערכת העצבים המרכזית וזכרון שריר. התחלתי להחיל את ה'תכנית' גם על חבר שלי שלעולם לא התאמן לפני כן בשום צורה - והשיפור אצלו דומה. הוא עדיין מעלה 5 קילו מדי אימון ורואה שינוי מאוד ברור תוך שבועיים. הוא, בניגוד אליי - העלה מעט באחוזי שומן - אבל זה בגלל שהתפריט שלו מלא בלאפות עם שווארמה של הטכניון.
ThaiB0X מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-03-12, 20:04   #6
ANABOL
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלANABOL

כללי:: מאמן

יש בעיה אחת עם ה ss
אחוז הפציעות בה מאוד מאוד גבוהה
לכן היא לא מתאימה לכולם.

יש באתר ישראלבודי מאמרים לעלייה במסה. תעבור עליהם זה יעשה לך הרבה סדר

http://www.israelbody.com/image.php?...ine=1228168435
ANABOL מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-03-12, 23:51   #7
AlonA
חבר מתחיל

אוקיי תודה רבה, אני כנראה יתחיל קודם חיטוב ואז..
תגובה