|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
אני בת 22 גובה 1.57 ושוקלת כעת באזור ה48 קילו. הורדתי בסביבות ה10 קילו. לאחר הירידה התחלתי להתעסק עם ספורט אני רצה על ההליכון במהירות של 7.2 מרחק של 6 ק"מ שלוש פעמים בשבוע. בנוסף אני עושה על ההולה הופ וגם עושה תרגילי בטן על מכשיר שנקרא ab rocket חשוב לי לציין שאני צמחונית, והלכתי לדיאטנית והיא אמרה לי שהתפריט שלי הוא בסדר גמור. בנוסף היא אמרה לי שאסור לי להרזות יותר כי הbmi שלי בדרך לגבול התחתון. התחלתי לקחת אל קרניטין לפני כל אימון..אמרו לי לקחת שני כדורים בזמן שאני צורכת קפאין. עם זאת הבטן שלי ממש לא שטוחה..ויש לי מעין קפלים "וצדדים" רציתי לדעת איך בכל זאת אני יכולה להשטיח את הבטן שלי? תודה רבה לכל העוזרים מורן |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() כל תרגילי הבטן שבעולם בקושי יכולים לעזור -שרירי הבטן הם עניין יותר של גנטיקה ואחוזי שומן תבדקי על כמה אחוז שומן את -יכול להיות שתהיי מתחת למשקל שאת צריכה להיות אבל אחוז שומן גבוהה תבני תפריט שיהיה מורכב מפחות פחמימות ותאכלי שומן איכותי -אבוקדו אגוזים שקדים טחינה שמן זית וכל זה ככה הגוף שלך יילמד להשתמש בשומן כמקור אנרגיה -אל תאכלי קצת מדיי זה יכול לפגוע יותר מאשר לעזור לגבי האירובי שהתחלת זה מצויין זה משפר את תהליך הירידה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תעלי תמונה שנוכל לעזור כמו שצריך ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |