|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() את האתר בארץ ראיתי כבר יש למשהו מושג אם יש להם אתר בחו"ל
או בכלל לחברת AHP שעושה את הטבליות? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() זאת חברה ישראלית שמייצרת את הפרמולות שלה בחו"ל ולמיטב ידעתי משווקת את מוצריה רק בארץ ככה שאני לא חושב שיש להם אתר באנגלית אלה רק אתר בעברית.
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
http://www.vitalife.co.il/about-9.asp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה משהו ממליץ על התערובת צמחים הזו שנקראת ויטה לייף? זה נראה לי דבר מעפן אבל אשמח לשמוע דעות כאלה ואחרות איך זה עזר לכם חוץ מהמרץ שזה מביא מבחינת הירידה כמה לפני נטילת התוסף ירדתם כמה אחרי האם באמת מריגישים דיכוי רעב עם התוסף וכדומה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי על החברה הזאת..יש לי חבר שניסה להכניס אותי אליהם אבל לא הסתדר כל כך..
מה הם מוחרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי אם אתה רוצה לדעת לגביי הטבליות שלהם של שורפי שומן ויטה לייף 2000 אז וואלה אני יכול לענות לך על כל השאלות ...לקחתי וסיימתי ת'קופסא
![]() |
#8 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אז יופי, יש שם קפאין, תירוזין, תמצית תה ירוק ועוד דברים שלא קשורים לעולם. זה עולה די יקר לפי מה שראיתי. עדיף לך גלולות קפאין, יותר זול. אמרת שאבא שלך טס לארה"ב לא? תגיד לו שיביא לך איזה 1000 גלולות, בארה"ב זה עולה אגורות.
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() כן אבל יש פה גם לקרנטין ועוד כמה קקות לא יודע , אני רוצה E אבל אני מזוכיסט באירובי אני מפחיד שזה יפגע בי לרעה :\
ד"א אמרתי לו שיקנה לי איזה 5 קופסאות של 120 כדור |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ל קרניטין לא עוזר בשיט. לגבי הe, לא נורא. כשאתה מת אתה מאבד שומן ממש מהר.
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() בכל מקרה רציתי לשמוע דעות של אנשים שלקחו את הויטה לגבי קצב ירידה במיוחד שלומיק מעניין אותי ההבדלים המשמעותיים שאתה מדבר בחיטוב שהיה לך ללא תוספים לחיטוב הנוכחי , והאם יש הבדל בקצב ירידה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לגבי הבדלים שכן אני יכול להגיד לך בוודאות ששמתי לב עליהם לעומת החיטוב הקודם: 1) בחיטוב הקודם כל היום התרוצצתי עייף לא היה לי חשק לכלום עכשיו אני הרבה יותר ערני במהלך היום ופחות עייף וזה אולי נשמע לא משמעותי אבל זה מאוד משמעותי כי שאין לך חשק לכלום ואתה עייף גם אין לך כוח להמשיך בחיטוב ולהתאמן וזה משנה הכל. 2) אני מגיע לאימונים (בעיקר לאירובי) אם יותר כוח לרוץ פעם הייתי סופר את הדקות עד שהריצה תעבור עכשיו הרבה יותר קל לי לרוץ והסיבולת לב ריאה שלי פחות טובה מהחיטוב הקודם ולמרות זאת עם הויטה לייף אני מרגיש יותר טוב. 3) לא יודע אם יש קשר האמת אבל אני יכול להגיד לך שבחיטוב הקודם ירדתי בכוח בהדרגה בנתיים שלוש שבועות אני בחיטוב ולא ירדתי בכוח ואפילו בחלק מהתרגילים מעט התחזקתי אבל אני מניח שיש לזה גם קשר לHMB שאני לוקח בחיטוב הזה ופעם קודמת לא לקחתי.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מחזיק בדיוק את הויטה לייף 2000 ואלו הרכיבים : תה ירוק , סידן, קפאין , לימון , ל-טירוזין, אשלגן זרחתי , אבקת גרינג'ין , ל-קרינטין, די ניקוטינאט גליצינאט, סיליקה ,ציטראט האשלגן .
מה L קרינטין יש לך 5 מ"ג ומה קפאין 150 מ"ג לכל כדור כן ! עכשיו אחי וואלה אני יגיד לך תכלס מה זה כן עושה ומה לא כי וואלה יש לי תקופסא של ה 90 כדור ונשארו לי 10 בערך ... 1. זה באמת נותן לך מרץ באימון ונותנים 120% במקום 90% נגיד ! 2. ת'אמת זה קצת עוזר בקצב הירידה במשקל אבל באמת שלא בצורה דרסטית בכלל !!! 3. וזה חרא של דבר , בגלל שלוקחים טבליה בבוקר וטבליה לפני אימון זה יוצא 300 מ"ג וזה מלא (בערך 8 9 כוסות קפה ) ומאוד קשה להירדם בלילה !!!
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() האמת אני השתמשתי בויטה לייף והייתי חייב לנסות גם אני חשבתי שזה חארטות ועדיף דברים טבעים או אחרים יותר אבל שמע זה עזר לי תשתמש בויטה לייף ואחרי זה תעבור למשהו יותר חזק (עם אתה רוצה) כמו הליפו 6
![]() |
#15 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() נהה, 300 מ"ג זה רק כ2 כוסות קפה. וזה כלום. נסה גרם שלם של קפה ביום
![]()
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() כן גם אני מרגיש שכל בוקר שאני קם כאילו דרסה אותי משאית
טוב נראה נדבר עם גיל בקשר לאי הרדמות בלילה זה כולה 300 מ"ג קפיאין אם אתה לא לוקח את זה אחרי שעה מסויימת לא אמורה להיות בעיה זה פעיל למשך 6 שעות בערך אז אם אתה הולך לשיון ב11 תקח ב5 את הכדור האחרון גם אם האימון ב6 לדוגמה ו300 מ"ג קפיאין זה 5 כוסות קפה שחור לערך שזה גם לא כזה הרבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() 300 מ"ג זה לא 5 כוסות קפה שחור. או בעצם למה אנחנו מדברים בכוסות, דברו בכפיות של קפה.
כפית קפה זה סביבות ה100-150 מ"ג אאל"ט
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() וואלה אחי גם לי אמרו קח את זה לפניי השעה 5-6 ולא יהיו בעיות של הירדמות !
אולי זה רק אצלי אבל עדיין בלילה בקושי הצלחתי להירדם ! ובקשר לזה שזה רק 5 כוסות קפה כמו שאתה אומר אז לי 5 כוסות קפה לא עושות כלום אבל זה כן ! אולי בלל שזה טבליה מרוכזת זה נספג אחרת ( לא יודע ) !