|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה ראשונה שלי היא למה רק אופטימום מפרסמת את פרופיל חומצות האמינו שלה?
באתר של צ'מפיון כתוב את הפרופיל חומצות אמינו אבל לא במ"ג אלה באחוזים שזה מקשה ובאתרים אחרים כמו Abb ו נייצ'ר בסט לא כתוב פרופיל חומצות אמינו.. איך אפשר לברר? זה אומר שאופטימום עם פרופיל ש"שווה לפרסם"? שאלה שניה גם בקשר לחומצות אמינו.. ראיתי באתר קפסולות של חומצות אמינו Bcaa וכו'.. השוויתי לפרופיל של אופטימום וראיתי שבאבקת חלבון יש לא פחות מהכמות שבאבקת ח.אמינו.. אז למה למישהו לקנות חומצות אמינו בהרבה כסף אם יש לו את זה באבקת חלבון? עריכה: שאלה נוספת האם מישהו יודע מהו פרופיל חומצות אמינו בקוטג' או ביצה? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני יכול לענות רק על שאלה אחת.
אני יודע שיש פה המןו מתנגדים לקניית חומצות אמינו בדיוק מהסיבה שיש את זה באבקות חלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
Tryptophan76.5mg Threonine302mg Isoleucine343mg Leucine538mg Lysine452mg Methionine196mg Cystine146mg Phenylalanine334mg Tyrosine257mg Valine384mg Arginine378mg Histidine149mg Alanine350mg Aspartic acid632mg Glutamic acid822mg Glycine211mg Proline250mg Serine468mg Hydroxyproline cottage cheese 1% fat (לא מצאתי 3%) Tryptophan138mg Threonine550mg Isoleucine728mg Leucine1274mg Lysine1002mg Methionine373mg Cystine115mg Phenylalanine668mg Tyrosine660mg Valine767mg Arginine565mg Histidine412mg Alanine643mg Aspartic acid839mg Glutamic acid2684mg Glycine270mg Proline1435mg serine 695 mg
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() דיי להתעשק בקקי :\
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
2. יש הבדל בין לקחת גלולות של חומצות אמינו לבין לקחת גלולות של BCAA, תיסוף בחומצות אמינו טוב בעיקר לאנשים שצריכים להכניס מזון בזמן פעילות הוא סביב הפעילות והם חייבים פירוק מידי של החלבון ללא עיקוב וללא הכבדה על מערכת העיכול זה טוב לאנשים שעושים אימונים ארוכים או אנשים שחשוב להם לשמור על מסת השריר שלהם במצבים מסוימים. BCAA אלו חומצות אמינו מסועפות וההיתרונות שלהם מעט שונים הייתי מציע לך לקרוא את המאמר באתר על חומצות אמינו אלה אבל לדעתי אם יש לך תקציב זה משהו ששווה להוסיף לתוספים שלך בזמן האחרונות מתחילים להתפרסם הרבה מחקרים על התכונות האנאבוליות שיש לחומצות האמינו אלה ובעיקר ללואיסין שהיא אחת מחומצות האמינו בשרשרת.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לתגובות ולזה שהביא את הפרופיל של ביצה וקוטג'.. (אגב ההתייחסות לגביע קוטג' 250 גר' נכון?)
אני רוצה גם את של טונה אתה יכול אולי להביא לי את האתר שלקחת משם? ![]() וזה לא להתעסק בקקי זה לראות השוואה בין אבקות חלבון.. חוץ מהטעם אפשר גם לראות את איכות המוצר אם מסתכלים על פרופיל חומצות האמינו למשל.. באופטימום השחור אולי יש 5.3 גרם Bcaa שזה הרבה אבל אין הרבה גלוטמין.. רק איזה 3600 מ"ג ויש אבקות עם יותר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לא, זה ל100 גרם.
LEO, מה להתעסק בקקי? בן אדם מבקש פרופיל חומצות אמינו, אני מביא לו פרופיל ח.א... האתר הוא www.nutritiondata.com