ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-04-07, 04:09   #1
gps
חבר פעיל

ברירת מחדל פרופילי חומצות אמינו באבקות חלבון ובכדורים

שאלה ראשונה שלי היא למה רק אופטימום מפרסמת את פרופיל חומצות האמינו שלה?
באתר של צ'מפיון כתוב את הפרופיל חומצות אמינו אבל לא במ"ג אלה באחוזים שזה מקשה ובאתרים אחרים כמו Abb ו נייצ'ר בסט לא כתוב פרופיל חומצות אמינו..
איך אפשר לברר? זה אומר שאופטימום עם פרופיל ש"שווה לפרסם"?

שאלה שניה גם בקשר לחומצות אמינו.. ראיתי באתר קפסולות של חומצות אמינו Bcaa וכו'.. השוויתי לפרופיל של אופטימום וראיתי שבאבקת חלבון יש לא פחות מהכמות שבאבקת ח.אמינו.. אז למה למישהו לקנות חומצות אמינו בהרבה כסף אם יש לו את זה באבקת חלבון?

עריכה: שאלה נוספת האם מישהו יודע מהו פרופיל חומצות אמינו בקוטג' או ביצה?

תודה
gps מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-04-07, 04:56   #2
haplo
חבר פעיל

אני יכול לענות רק על שאלה אחת.
אני יודע שיש פה המןו מתנגדים לקניית חומצות אמינו בדיוק מהסיבה שיש את זה באבקות חלבון
haplo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-04-07, 13:03   #3
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gps
השוויתי לפרופיל של אופטימום וראיתי שבאבקת חלבון יש לא פחות מהכמות שבאבקת ח.אמינו.. אז למה למישהו לקנות חומצות אמינו בהרבה כסף אם יש לו את זה באבקת חלבון?
טוב... הם צריכים להרוויח כסף איכשהו לא?
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-04-07, 13:14   #4
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gps
Egg, whole, cooked, hard-boiled

Tryptophan76.5mg Threonine302mg Isoleucine343mg Leucine538mg Lysine452mg Methionine196mg Cystine146mg Phenylalanine334mg Tyrosine257mg Valine384mg Arginine378mg Histidine149mg Alanine350mg Aspartic acid632mg Glutamic acid822mg Glycine211mg Proline250mg Serine468mg Hydroxyproline

cottage cheese 1% fat (לא מצאתי 3%)
Tryptophan138mg Threonine550mg Isoleucine728mg Leucine1274mg Lysine1002mg Methionine373mg Cystine115mg Phenylalanine668mg Tyrosine660mg Valine767mg Arginine565mg Histidine412mg Alanine643mg Aspartic acid839mg Glutamic acid2684mg Glycine270mg Proline1435mg
serine 695 mg
סינטרקס
סיינטרקס
ישן 07-04-07, 13:41   #5
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

דיי להתעשק בקקי :\

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-04-07, 13:50   #6
Shlomik
מנהל ראשי

הסמל האישי שלShlomik

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gps
שאלה ראשונה שלי היא למה רק אופטימום מפרסמת את פרופיל חומצות האמינו שלה?
באתר של צ'מפיון כתוב את הפרופיל חומצות אמינו אבל לא במ"ג אלה באחוזים שזה מקשה ובאתרים אחרים כמו Abb ו נייצ'ר בסט לא כתוב פרופיל חומצות אמינו..
איך אפשר לברר? זה אומר שאופטימום עם פרופיל ש"שווה לפרסם"?

שאלה שניה גם בקשר לחומצות אמינו.. ראיתי באתר קפסולות של חומצות אמינו Bcaa וכו'.. השוויתי לפרופיל של אופטימום וראיתי שבאבקת חלבון יש לא פחות מהכמות שבאבקת ח.אמינו.. אז למה למישהו לקנות חומצות אמינו בהרבה כסף אם יש לו את זה באבקת חלבון?

תודה
1. לגבי פרופיל חומצות האמינו זה משתנה בהתאם להרכב החלבון שיש באבקה כל חברה מערבבת סוגים מעט שונים של חלבוני מי גבינה בוא נגיד שפרופיל חומצות האמינו חשוב בעיקר לדעת כמה BCAA וגלוטמין יש במנת הגשה וזה מרבית החברות רושמות מעבר לזה אני לא חושב שיש לך יותר מדי מה להתעסק בפרופיל חומצות האמינו כל עוד אתה יודע שהמוצר מכיל חלבון מי גבינה.

2. יש הבדל בין לקחת גלולות של חומצות אמינו לבין לקחת גלולות של BCAA, תיסוף בחומצות אמינו טוב בעיקר לאנשים שצריכים להכניס מזון בזמן פעילות הוא סביב הפעילות והם חייבים פירוק מידי של החלבון ללא עיקוב וללא הכבדה על מערכת העיכול זה טוב לאנשים שעושים אימונים ארוכים או אנשים שחשוב להם לשמור על מסת השריר שלהם במצבים מסוימים.

BCAA אלו חומצות אמינו מסועפות וההיתרונות שלהם מעט שונים הייתי מציע לך לקרוא את המאמר באתר על חומצות אמינו אלה אבל לדעתי אם יש לך תקציב זה משהו ששווה להוסיף לתוספים שלך בזמן האחרונות מתחילים להתפרסם הרבה מחקרים על התכונות האנאבוליות שיש לחומצות האמינו אלה ובעיקר ללואיסין שהיא אחת מחומצות האמינו בשרשרת.

Email: shlomik@israelbody.org
Shlomik מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-04-07, 14:40   #7
gps
חבר פעיל

תודה לתגובות ולזה שהביא את הפרופיל של ביצה וקוטג'.. (אגב ההתייחסות לגביע קוטג' 250 גר' נכון?)
אני רוצה גם את של טונה אתה יכול אולי להביא לי את האתר שלקחת משם?

וזה לא להתעסק בקקי זה לראות השוואה בין אבקות חלבון.. חוץ מהטעם אפשר גם לראות את איכות המוצר אם מסתכלים על פרופיל חומצות האמינו למשל.. באופטימום השחור אולי יש 5.3 גרם Bcaa שזה הרבה אבל אין הרבה גלוטמין.. רק איזה 3600 מ"ג ויש אבקות עם יותר..
gps מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-04-07, 15:06   #8
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

לא, זה ל100 גרם.
LEO, מה להתעסק בקקי? בן אדם מבקש פרופיל חומצות אמינו, אני מביא לו פרופיל ח.א...
האתר הוא www.nutritiondata.com
סינטרקס
סיינטרקס
תגובה