|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() אני כרגע עושה תכנית של abcd
עבודה על גב היא ב-b והשאלה זה אם אני יכול לעשות מתח 4 פעמים בשבוע בלי קשר לתכנית או שזה ייפגע לי בהתאוששות והגדילה של השריר ? תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() זה בהחלט יכול לפגוע לך בהתאוששות למה לך לעשות את זה תעשה באימון גב וזהו!
אחי אתה יכול לפרסם פה איך נראית התכנית שלך אני גם מעוניין להתחיל לעשות abcd כמה זמן אתה עושה אותה? ואיך התוצאות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו אני בשבוע השני של התכנית האמת -האימונים יותר קצרים בגלל זה בהתחלה זלזלתי (עשיתי לפני זה ab ארבע פעמים בשבוע) כי שאומרים לך שכל אימון אתה עובד על שריר אחד וזה אומר שעובדים על שריר רק פעם בשבוע אבל אחרי שהתחלתי לעשות אותה הבנתי את הייתרונות - ההתאוששות הרבה יותר טובה והשריר מקבל אמנם רק פעם בשבוע אבל הוא מקבל עבודה שסוחטת אותו עד הסוף (אתה גם אומר לעצמך באימון שבגלל שזה פעם בשבוע ויהיה לך מלא זמן לנוח אז אפשר לסחוט את השריר למצב שאי אפשר להזיז אותו אחר כך) בנוסף יש גם תרגילים מורכבים ככה שביום של גב אז גם היד האחורית פועלת חזק ובחזה היד הקדמית גם מתחזקת וגם מתקדמים במשקלי עבודה יותר מהר בזכות ההתאוששות ויש גם זמן לאירובי 20 דקות ריצה לפני או אחרי האימון
אז ככה A -חזה B - גב C - רגליים ויד קדמית D - כתפיים ויד אחורית כל אימון - עבודה על תאומים ,אמות ובטן בסוף האימון התוכנית המלאה כרגע נשארה בחדר כושר שכחתי להביא אותה אבל זה הבסיס פחות או יותר תוסיף סטים ותוסיף תרגילים לכל שריר ומומלץ שיהיה גם חלק מורכבים שיפעילו עוד שרירים מעבר לשריר המרכזי שעובדים עליו והכי חשוב תוסיף משקלים בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() אצלי לא הייתה בעיה עם המתח אבל כך בחשבון שעשיתי על בסיס קבוע מתח והתרגלתי לעומס:
גדלתי מזה בגלל שהmax שלי מעל 20 היה ואני שוקל 81... אז כביכול אז בשבילי כמו לעשות curl עם גלון חלב, תלוי מה מתאים לך, לגדילה של הגב לא ממליץ, אבל שוב תלוי בintensity שאתה מאמן גב ובכלל (כשאני מאמן גב זה מתח עם 20 קילו). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אני עושה את כל המורכבים ! כמה סטים שריר גדול וקטן אתה עושה לכל אחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
מזה התוכנית הזאת? זה נראה לי בין התוכניות הכי לא קשורות ומפגרות שקיימות, ואפילו לסייקליסט לא הייתי נותן אותה 1. מה יש לך לפצל? 2. אם אתה מפצל מה קשר abcd?!?! אתה בסייקל? נאט 3. אם אתה מפצל, מה הבעיה ב ab / abc מה קשור abcd 4. אם כבר תוכנית גרועה, הסדר הגיוני יותר כ bacd ולא להפך כדי שלא תיהיה התנגשות 5. Wtf 6. כל פעם בטן (?!) אמות (?!)!)!!()!)!#$@%) ותאומים (?!?!) מי בנה לך את התוכנית, ברצינות, מישו שלמד משו בחיים שלו חוץ משיעור אומנות בכיתה ג? 7. מה מתח כל יום? מה הקשר? !? אתה יכול בבקשה לפרט את התוכנית, אני מקווה מאוד שהתבלבלת, ואגב ביום של גב, היד קדמית עובדת חזק, וביום של חזה, היד אחורית עובדת חזק, ולא להפך
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ^מחזק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בטן 4 פעמים בשבוע תאומים ואמות פעמיים דווקא בגב אני מרגיש יותר יד אחורית עובדת לפני זה הייתי על ab והתקדמתי דווקא הרבה בקשתי ממנו אם אפשר לשנות את התכנית והוא שינה לי לabcd כי אמרתי לו שאני הולך 4 פעמים בשבוע ודווקא אני מרגיש שהתכנית הזאת עובדת ממש חזק אני לא מבין למה אתה אומר שהיא לא טובה ולמה עדיף ab או abc ? ומה הבעיה בבטן 4 פעמים בשבוע? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() באמת שאין לי כוח עכשיו לפרט, יש זיליון הסברים על זה בפורום,
ויש מספיק סיבות לזה, ותראה גם שאין שום תוכנית מקצועית רצינית שבנויה במתכונת הזאת, זה לבד צריך לעורר לך איזה מחשבה, ואם הוא למד בווינגייט כמה שנים רבות, קורס שלוקח חצי שנה, אז כנראה שהוא לא הבחור המבריק בעיר. למה בטן 4 פעמים בשבוע? מזה יתן לך בדיוק חוץ מזה שתיתפס לך הבטן? אתה לא יכול לשנות או וויזואלית על ידי כפיפות בטן, אלא רק על ידי עבודה סטטית חזקה כמו בתרגילי הבסיס הכבדים, וגם שם השינוי הוא כל כך מינימלי שזה לא תופס. עם הגב, כן היד אחורית עובדת, בערך כלום (כן כן הראש הארוך עובד בפשיטה של הכתף בגלל זה מרגישים אותה, ובטח כשאתה אומר גב אתה מתכוון לפשיטת כתף כלשהי ולא מתח / חתירה ) אתה מרגיש את זה כי אתה פשוט לא מספיק חזק עדיין.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
קיצור אתה לא בילדר. אתה סתם תיהיה תקוע במשקלים כי לא תיהיה לך התאוששות נורמלית. עדיף שתעשה ab. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אני רוצה להוסיף פשוט כמה דגשים שאתה כנראה לא מודע להם, או שכן אבל לא לקחת בחשבון.
1. אם תרים משקולות, תאכל ותישן טוב, אתה תגדל, מ99% מהתוכניות. 2. ברגע שיהיה לי עוד משקל על המוט ועוד נפח ביחס נורמלי למשקל שאתה מרים (נניח שאתה יכול לעשות סטים של 20 חזרות עם 50 קילו בבנץ, זה נפח מטורף אבל זה לא יגדיל אותך) אתה תגדל יותר. 3. בתוכניות שהצענו לך, או לפחות שאני הכנתי, אתה תתחזק, ויהיה לך מספיק נפח בשביל לגדול..
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקבל את מה שאתם אומרים אני עוד יחסית חדש בתחום ואני מקבל כל הארה
אז עדיף להוריד חלק מהתרגילים ולעשות תכנית abc? A -חזה ויד קדמית b - גב ויד אחורית c - רגליים וכתפיים סך הכל התרגילים עצמם ממש טובים לדעתי ואני מרגיש שאני עובד חזק על השריר ושאלתי פה גם לפני כמה זמן אם עדיף abc או abcd ופשוט לא קיבלתי תשובה קיצור עכשיו הסדר של הabc יותר טוב או שצריך שינוי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אולי תרשום איזה תרגילים אתה עושה?
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ולגבי הבטן הבנתי מאיזשהו מקום שאם עובדים פעם אחת בשבוע בעצימות הכי חזקה אז זה לקוביות של בילדרים גדולות ומנופחות
אבל אם עובדים 4 פעמים בשבוע על בטן ברמה בינונית אז זה ייתן לי מבנה כמו של ספורטאי אירובי קטנות וחזקות האם זה נכון או שזה סתם חרטא ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() a- חזה
בנץ' פרס פרפר בנץ' פרס בשיפוע חיובי לחזה עליון קירוב אופקי בקרוס שכיבות סמיכה B- גב פולי עליון באחיזה צרה פול אובר בקרוס חתירה -בודדות פולדר עם משקולת מקרבי שכמות בקרוס - יד יד חתירה בעמידה עם מוט W C- רגליים ויד קדמית פשיטת ברך במכונה כפיפת ברך במכונה לחיצת רגליים במכונה סקוואט יד קדמית ידיים בודדות כפיפת מרפק במכונה כפיפת מרפק כנגד מוט W D - כתפיים ויד אחורית לחיצת כתפיים במשקולות בודדות הרחקת זרועות -משקולות הרמת זרועות בספסל 30 מעלות כתף אחורית יד אחורית - פשיטת מרפק בקרוס אובר לחיצה צרפתית מקבילים יש מקום לשינויים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל לעד
כללי:: מסה בכל הכוח
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ריבועים זה גנטיקה נטו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() יש מקום למחוק הכל,
דבר ראשון, חוץ מבמקרים מסויימים, אין שום סיבה שבעולם, לשים תרגיל חד מפרקי לפני תרגיל רב מפרקי, התשה מוקדמת מיותרת. שמע, זה תוכנית באמת גרועה, לא בצחוק עכשיו, ברצינות לגמרי אין לך מתח, סקוואט זה אחרון, מה נסגר? באמת, וזה סתם רפרפתי... תעשה את אחת התוכניות שרשמתי לך, אתה תבוא ל3 פעמים בשבוע ולא ל4 ותתחזק ותגדל הרבה יותר..
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לא רשמת שום תוכנית ...
abc נשמע לי טוב דווקא אבל אני מעדיף 4 פעמים בשבוע בכל מקרה אני פשוט יעבוד כל שבוע על אחד מהשרירים פעמיים והסדר שרשמתי למעלה של הABC הוא יותר טוב ? (A -חזה ויד קדמית b - גב ויד אחורית c - רגליים וכתפיים )??? תודה על העזרה דרך אגב אם זה עוזר אני במאסה עכשיו לעוד חודשיים שלוש ככה ואני רוצה לגדול כמה שיותר כי לא נשאר כלכך הרבה זמן עד שאני רוצה להתחיל חיטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
השמן מהקרוספיט
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תזונה בתכנית של 2 אימונים בשבוע | run930 | תזונה ותוספים | 0 | 22-05-11 21:58 |
תוכנית אימונים 3 פעמים בשבוע | meleh | אימונים | 2 | 24-06-10 00:13 |
בקשה | תוכנית אימונים 4 פעמים בשבוע | ngwm | אימונים | 5 | 20-12-09 20:53 |
שאלה לי לכולם: כמה פעמים בשבוע אתם מתאמנים? או יותר נכון כמה פעמים בשבוע אתם נחים מנו | amitbensh | אימונים | 6 | 29-08-08 19:35 |
תוכנית אימונים (4 פעמים בשבוע) | Judokan | אימונים | 3 | 20-07-07 18:11 |